Rodili ste niektorá bez nástrihu a používania aniballu?

ona12
20. okt 2019

Ahojte ste tu aj niektorá ktorá nepoužívala aniball a pôrod v poriadku bez roztrhnúťia?

sissy27
20. okt 2019

@ona12 ani som netušila, že také existuje v tom čase (a možno ani neexistovalo). Žiadny nástrih, žiadne natrhnutie, normálny pôrod, 2x som zatlačila a bolo.

sisa_s
20. okt 2019

@ona12 absolutne to nezalezi od ziadneho cvicenia aniballu 🙂 su zeny, ktore cvicia, nenatrhnu sa, su take, ktore o tom nepoculi a rovnako sa nenatrhnu, zazila som taku, ktora tisickrat rozpravala kazdemu, ze cvicila a paradne sa natrhla teda 🙂 uplne individualna vec

ruzasipova
20. okt 2019

@ona12 Jasne, ale druhy porod, ale maly mal 3560g, takze nebol az taky maly 🙂

mikadooo
20. okt 2019

@ona12 nepoužívala som aniball, pri dvoch deťoch som sa natrhla ale ani som to necítila, mala som iné starosti a bolesti 😄. Šitie bolo tiež v pohode, nič som necítila, možno nejaké slabé pichnutie. Potom trochu štipkalo pri cikaní, pár dní, a hotovo 😉. Ja keď som si čítala čo nám s tým aniballom akože stvárať, tak som si povedala, že skúsim ten pôrod prežiť bez toho 😄.

adeladulova
21. okt 2019

Ja som aniball skusila, z povodnych 16cm som nacvicila "az" 21cm, a to horko tazko za 3týždne, kde toto cislo vedia dat zeny aj na prvýkrát.. takze som to vzda s tym ze určo bude pri pôrode nastrih ako hrom 🤔 a vobec, maly sa narodil s obvodom hlavky cca 30cm, mal 3030g, doktor silno masíroval hradzu a mala som jeden kozm. stych.... Akurát som mala problem s vytlacenim, takže ten nastrih by som v tom momente aj uvitala 😅😅 drzim place, da sa to zvládnuť

barunka.k
21. okt 2019

@ona12 vôbec som nic take nepoužívala a bez nastrihu a natrhnutia prebehol pôrod...

candie251
21. okt 2019

Môj krpec mal 3940g a tiež to išlo bez nástrihu a s jedným maličkým vnútorným stehom. Ale bála som sa a aj som rozmýšľala nad aniballom, lebo sa vedelo, že malý bude väčší, ale podľa mňa sú to vyhodené peniaze.

evkamotka
21. okt 2019

Nepouzivala som a bez nastrihu na 4 zatlacenia bol vonku. Nelouzivam ani teraz

renula05
21. okt 2019

Bez nástrihu,anibalu,epi som to dala.

junova
21. okt 2019

Dva pôrody bez anibalu, bez natrhnutia, bez epi a dala som to. Na pôrody spomínam len v dobrom.

renatka1985
21. okt 2019

ja som cvicila, nacvicenych 33cm. Proti nastrihu ma to nezachranilo, pretoze maly siel s rukou dopredu, ale naucila som sa tlacit a dostala som obrovsku pochvalu za to. porodila som na jednu kontrakciu a 5 nacvicenych zatlaceni. ja na aniball nedam dopustit a urcite budem cvicit aj pri dalsom tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre