Ahojte tehulky,
Robili ste si masaz hrádze? Akurat 38tt. Par krat som robila, ale nie je to nič moc a neviem ci to robím dobre. Aj olejcek mam. No proste neviem ci sa mam premahat a ci to naozaj pomaha 🙂?
Pomáha určite. Dva krát dieťa 4,4 kg bez poranenia...
@bluka2 a nemate niekde poriadny navod na to? Lebo ja to tu nejako mocem..
@anabell1985 na aniball sa nechystám. Ale teda budem ďalej masirovat
Ja by som toto nemohla, neviem preco, asi som divna. Ale super, ze to pomaha, drzim palce
@babyttcirl ja som postupovala podla navodu, ktory bol pribaleny k oleju od weleda. Boli tam aj obrázky, ale aj na ich stránke je návod pod "použitie": https://www.weleda.sk/product/p/olej-na-masaz-h...
Inak si myslím, že nad tým nemusíš veľmi rozmýšľať, ide aj o zvlacnenie iba, čo máš ako natieranie tela telovym mliekom
Ano, robila som, pri oboch tehotenstvach, v kombinacii s jedenim lanovych semienok a pitim caju z maliny ostruzinovej pomohlo velmi! Bez nastrihu, prve aj druhe dieta som uplne bez problemov a rychlo vytlacila. Takze odporucam.
Ja som skúšala ale s tým bruškom sa mi proste nedalo bolo to náročné. A tiež som pila čaj z amaliny ostruzinivej a lanové semiačka a bez nastrihu 3500 mal drobec.
@ivka21 prosím ta a kolko tych lanových semiačok denne?? Ja si dám za hrsť kazdy den. Aj datle..
@babyttcirl iba lyžičku som som zomlela kazdy deň lebo musia byť čerstvé
Dievčatá, ako ste si to masírovali samé? Nie sú na to nejaké pomôcky? Ja sa ledva kvôli brušku dostanem dnu a nie to ešte pritlačiť. A to som len v 34.tt. Manžela pri sebe nemám, takže si nejako musím vystačiť sama. Nejaké cenné rady?
Predávam 4x použitý olej na masáž hrádze značky Weleda (kvôli varixom mi nevyhovoval - teda upozorňujem, ak máte varixy zvážte používanie, príp.konzultujte s vašim lekárom).
Exp.viď foto 03/2024.
Pôvodná cena 10,99€; predám za 8€ aj s poštovným.
Príp.ak ste z Bratislavy-Lamač okolie, vieme sa dohodnúť.
Platba vopred na účet.
Ahojte, chhhcem sa spýtať tie čo si robite masáž hrádze, ako to zvládate? Ja sa v ľahu tak nezohnem aby som si tam dociahla, dá sa mi to jedine v podrepe ale je mi to strašne nepríjemne. Čítala som že ta masáž má byt príjemná ale pre mna je to doslova utrpenie, nakoniec mi je až do plaču že to neviem vydržať ani 2 minúty, neviem ako budem rodiť keď ani toto nezvládam, velmi sa bojím toho nástrihu😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@babyttcirl mne robi masaz hradze manzel, ci pomoze mne, uvidim. Ale kamoske to v kombinacii s aniballom pomohlo velmi.