Rady na vyvolanie pôrodu

kristinka66889
28. júl 2021

Ahojte ja by som sa chcela opýtať či by ste nevedeli niečom čo Vám samostatne vyvolá pôrod. Vopred ďakujem 🙂

nelca0510
28. júl 2021
jaga18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sapetka
28. júl 2021

@kristinka66889 mne nepomohlo nic len cipok od mojej porodnicky😊

damadama
28. júl 2021

@kristinka66889 masáž brucha po bokoch v smere z hora nadol a chodenie po schodoch, teplá sprcha a masáž pŕs-hlavne bradavky=pomáha to tvorbe prirodzeného oxytocínu, ktorý pomáha kontrakciám

kkovacovak
28. júl 2021

@kristinka66889 Len pozmením recept čo píše hore @jaga18 ...marhuľový džús!, pálenka a ricinovy olej. Vraj to naozaj funguje 🤷‍♀️

tatisna
28. júl 2021

@kristinka66889 mne pomohol sex...

petamich
29. júl 2021

klasicke babske rady su: sex, schody, stiplave, fit lopta, napoj zazvor, skorica a klinceky, caj z malinnika

dublinka22
29. júl 2021

@kristinka66889 ja som si dala spravit v 39tt na poradni v nemocnici hemiltonov hmat a vecer doma sex, na druhy den bol maly na svete. Kamoska to vyskusala tiez tak a porodila este v ten den.

mamamasama
29. júl 2021

vylozit nohy a vykaslat sa na to.. dva tyzdne som skusala vsetko a az ked som sa na to vykaslala, maly sa rozhodol ist von

sofiella
29. júl 2021

@kristinka66889 ricinovy olej nie! 🙏 lekárnik aj gynekológ ti rýchlo vysvetlia prečo. Môže to spustiť porod, ale aj spôsobiť, že sa bábätko pokaka do plodovej vody a to ma väčšinou fatálne následky. Neskúšaj to. Keď to nejde, tak to nejde. Je to príroda. Ja som prenasala 2 týždne a nepomohlo mi nič.

sofiella
29. júl 2021

@kristinka66889 a ak sex, tak spermie musi dat muz dnu pretože nie samotný sex vyvoláva porod, ale spermie, ktoré obsahujú latku, ktora ten porod môže spustit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre