Pustia ma z nemocnice pred termínom?

13. nov 2022

Ahojte,
v piatok ma hospitalizovali so zhoršenými ozvami, že do pondelka. Dnes som ich mala dosť zlé, tak mi je jasné, źe zajtra tu ešte pobudnem. Termím mám presne o týždeň, myslíte, že ma ešte pustia domov, ak sa to zlepší, alebo tu už preistotu ostanem? Máte skúsenosť? Pôrod nevyzerá v dohladne

pribinak
13. nov 2022

Ak nemáš dobre ozvi tak sa domov netahaj

jazula
13. nov 2022

Úprimne…ak sú zlé ozvy a už o týždeň máš termín, skôr by som čakala, že ti vyvolajú pôrod, ako že ťa pustia domov 🤷🏼‍♀️. A ja som strachopud, pri zlých ozvách by ma z nemocnice nikto nedostal, bála by som sa o bábätko a chcela byť radšej pod dohľadom 🙈.

viestta
13. nov 2022

Určite ťa prepúšťať nebudú a ty sa nikde nepýtaj. Ide o život tvojho bábätká, nenechavaju si ta tam aby im nebolo smutno.

ildiko36
13. nov 2022

Ja by som urcite nešla, už tyzdeň vydržiš, nerizkuj život a zdravie dieťaťa., Keď mas zle ozvy možno ti skôr vyvolajú pôrod.
Kamoška mala zlé ozvy, pitala sa domou na vlastnu zodpovednosť a prišlo jej zle, odlúčila sa jej placenta, dieťa mal pupočnik okolo krku,sice ju zachranili ale dostala Dmo..

ku_uk
13. nov 2022

Pôrod nemusí byt v dohľade, keď máš zle ozvy môže ísť o život tvojho dieťatka. To nieje sranda… domov by som sa rozhodne netrepala, skôr by som sa modlila nech mi začnú kontrakcie a porodim čím skôr, nech sa nemusím stresovať

aaadkaaa
13. nov 2022

Domov by som nesla, ani keby ma posielali....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi0911
13. nov 2022

Ak sú ozvy zle,predpokladám, že do oar dní už budeš nat porodene...pravdepod9bne zajtra sa rozhodne ako vyvolajú pôrod,alebo urobia cisársky...

autor
13. nov 2022

Baby, dakujem za odpovede. Ja sa nikde nechystam, len uvazujem 😄 lebo doktori vikendovi mi nepovedia, pretoze ma prijala primarka a ona sluzi az zajtra. No a bola by som tu kvoli nasmu vytuzenemu babatku aj rok, len som zvedava 😊

ivangeline
13. nov 2022

Myslim,ze ostanes. Ja som ostala ale plus som mala hrozny tlak. Preeklampsia. Nakoniec to skoncilo akutnym cisarskym kvoli ozvam...len co maleho vytiahli,tak resuscitovali! Bolo to ltt. Pre istotu by som sama chcela ostat ale chapem,ze byt tak dlho v nemocnici na jednej posteli je neprijemne. :/ Drzim prsty,nech vsetko dobre dopadne.

autor
13. nov 2022

@ivangeline dakujem ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre