Pulzujúce bruško

myleontina
28. máj 2015

ahojte, prosim Vas pekne, ked rano lezim a nechava msi male len tak volne kopkat, tak zrazu kopani ustane a v hornej casti bruska nad pupkou je vidno take pulzovanie, ked si jemne polozim na to miesto ruku, tak sa mi v tom rytme nadvihuje. fyzicky t onie je skoro vobec citit, tak zistujem, co to moze byt :D zeby tep srdiecka? taky silny?

pribinak
28. máj 2015

Eee, brusna tepna?

myleontina
autor
28. máj 2015

babatkova tepna? mne to nikdy tak nepulzovalo doteraz 😔
@pribinak

domak2
28. máj 2015

@myleontina babatku tepnu tazko nahmatas aj po narodeni, ako by ti mohla tak silno pulzovat cez plodovy vak a vrstvy koze? Je to tvoja tepna alebo zila, alebo ti mykalo svalom.... a tep srdiecka dietatka je velmi rychly, nie ako pulzovanie.

kukuc123
28. máj 2015

aj mne to tak občas pulzuje...možno bábätko tlačí na tepnu,alebo štikúta..

myleontina
autor
28. máj 2015

@domak2 mne sa to zdalo hned velmi nepravdepodobne, aby to mohlo byt srdce, lebo cez doppler pocuvame, tak kde ze by hentak to mohlo pulzovat 🙂 asi mi male tlaci na nieco moje, alebo fakt ta stikutka 🙂
@kukuc123

diana20
29. máj 2015

Mne pulzuje moje srdce tak, že je to viditeľné na celom bruchu.. Aj keď nie som tehotná, tak mi to robí.. A keď si dám ruku na brucho, že chcem cítiť na ruke bábätko kopať, tak v prvom rade cítim svoje srdce.. Až potom jeho kopanie..

speci_rodinka
27. mar 2019

@myleontina aj mne sa to deke sem tam sa mala do toho pohne. teraz uz zacinam mat az obavy mne sa to deje v podbrusku... orebehlo ti svetko ok? alebo mam ist k mudr? doktora mam od seba14 h cesty:/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre