ahojte, prosim Vas pekne, ked rano lezim a nechava msi male len tak volne kopkat, tak zrazu kopani ustane a v hornej casti bruska nad pupkou je vidno take pulzovanie, ked si jemne polozim na to miesto ruku, tak sa mi v tom rytme nadvihuje. fyzicky t onie je skoro vobec citit, tak zistujem, co to moze byt :D zeby tep srdiecka? taky silny?
babatkova tepna? mne to nikdy tak nepulzovalo doteraz 😔
@pribinak
@myleontina babatku tepnu tazko nahmatas aj po narodeni, ako by ti mohla tak silno pulzovat cez plodovy vak a vrstvy koze? Je to tvoja tepna alebo zila, alebo ti mykalo svalom.... a tep srdiecka dietatka je velmi rychly, nie ako pulzovanie.
aj mne to tak občas pulzuje...možno bábätko tlačí na tepnu,alebo štikúta..
Mne pulzuje moje srdce tak, že je to viditeľné na celom bruchu.. Aj keď nie som tehotná, tak mi to robí.. A keď si dám ruku na brucho, že chcem cítiť na ruke bábätko kopať, tak v prvom rade cítim svoje srdce.. Až potom jeho kopanie..
@myleontina aj mne sa to deke sem tam sa mala do toho pohne. teraz uz zacinam mat az obavy mne sa to deje v podbrusku... orebehlo ti svetko ok? alebo mam ist k mudr? doktora mam od seba14 h cesty:/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Eee, brusna tepna?