kočky ,ja neviem, potešte ma, je vas viac takych, ktore podobne ako ja , nemate zvacseny objem hrudnika? 🙂 len sa mi zvacsili a stmavli bradavky, ale to je asi tak vsetko, ani o cm navyse 😀 myslite, ze to este pride? ci skor patrim medzie tie "nestastnicky", ktorym netreba, aby podrastli ani trosku aspon pocas tehotenstva ? 😀
mne sa pocas tehu tiez len bradavky zmenili, prsia sa mi az po porode naliali mliekom, ale v podstate stale nosim rovnaku velkost podprsenky
Ahoj mne sa zväčšili začiatkom tehotenstva ...jáj to bola radosť nosiť veľké výstrihy 😀 , no len namiesto toho aby sa ďalej zväčšovali tak práve naopak...koncom tehu som len pozerala pre boha čím ja budem kojiť? Dva týždne po pôrode sa zväčšili poriadne, 3mes po pôrode (mesiac po kojení) nikde nič ....Dosť, že boli miniatúrne pred tehu ale teraz zmizli ...Kamoška mi doniesla pushupku vraj počula, že ženám po kojení visia prsia, som sa len smiala: ja by som bola rada keby mi aspoň malo ČO visieť 😀 kým sa muž nesťažuje tak ok 😉
Ja ma 3-jky a velmi som dufala, ze take aj ostanu a veru ostali, comu sa velmi tesim, takze ANO, nemusi sa zmenit velkost
Ja som stale nosila velkost D 🙂 ono asi cim vacsie prsia, tym menej narastu 😀
no ja som mala Fka a po porode mam Gčka, a nie je to moc super, od puberty problemy s krizami, aj key mi sedeli tricka aj bluzky vo velkosti - 36-38 musim nosit 40-42 kvoli prsiam ☹ o nic si neprisla, kojit sa da rovnako z Bčok ako Gčok. a na mnozstvo mliecka to enma vplyv. poznam babu co nakojila svojho maleho a poprinom darovavala mliecko a za 6 mesiacov darovala vyse 250 litrov + mliecko ktore spapal je malinky a ma Bčka 🙂
prvé tehotenstvo - prsia rovnaké 75E ako pred tehu, po porode sa naliali a rok som bola na 75G
druhé tehotenstvo - prsia rovnaké 75E ako pred tehu a ani po nabehnutí mlieka sa veľkosť nezmenila
tretie tehotenstvo - prsia sa okamžite v prvom trimestri naliali na 75F a už ma aj to tlačí. som v treťom trimestri a sama som zvedavá, ako sa to bude vyvíjať
čiže nielen každá žena, ale aj každé tehotenstvo je iné
boze mat tvoj problem hned by som menila za male 😀
Moje prsia su 75B a nezvacsili sa mi pri prvom a ani pri druhom tehotenstve...maximalne sa mi po porode naliali mliekom az sa mi na nich porobili male strie..ale zato na dojcenie boli ako stvorene. Dokonca mi aj lekarka, este apr rokov pre prvym porodom povedala, ze mam bohato rozvinutu psnu zlazu a bude sa mi super dojcit a mala pravdu a pri tom mam fakt male prsia 😝
máličinko väčšie, ale ozaj máličko počas tehotenstv, riadne väčšie počas kojenia a teraz sa vraciam k pôvodným 0-kám🙂 a to ešte 2-4x denne kojím
Ja som v 28 tt a stále nosím podprsenku ako pred otehotnením. Takže sa mi nezväčšili. Mám C čka.
ja este len druhy trimester a z C som uz na ledvaj E:( a radsej by som brala mensie, ako to,ze mi teta v brendone povedala,ze vacsie podprsenky ako s E kosikom uz nemaju:(
bud rada aspon nemusis riesit stale vacsie podprdy, ale mozu sa zvacsit po porode ked ti nabehne mlieko, ak by zacali zvacsovat , nezabudni kremovat, aby ti nezostali strie, ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu, obsahuje prirodne zlozky , dobre sa roztiera a pomaha , najlepsie je zacat kremovat prv ako strie vzniknu ale pomoze zmiernit aj tie vzniknute.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mozno ta potesim aspon trosicku.....ono ani opacne to nie je zrovna moc prijemne.....3x som si vyskusala ako sa to postupne za 9 mesiacov vysplhalo zo slabych B ne dobre D......a po porode na E.....x novych podprseniek...co by bolo este fajn 🙂 ale vsetky tricka, bluzky prakticky nepouzitelne :( a uplne najhorsie bolo po dokojeni skocit z E na B :( ale aj to ma vyhodu 🙂 zase mozem pokojne vo svojich trickach dychat 🙂