Prosím o rady na vyvolanie pôrodu u druhorodičky

viki_izakova
17. aug 2020

Ahojte žienky potrebujem od vás radu. Som 35tt a mam mat predcasny porod vyvolany kvôli zdravotnym problémom s krvou. A moja dr. mi povedala ze najlepsie bude keby som si vyvolava porod sama ako keby mi tabletky davali alebo injekcie na vyvolanie pôrodu. Som druhorodička. Takže viem co sa robi na vyvolanie pôrodu a taktiež som si naštudovala na internete. Skúšala som teraz sex,chodenie po schodoch,horúci kúpeľ,, ricinovy recept,pohar červeného vína,masáž hradze, malinovy caj, alchemikovy caj, jedenie ananasu, koreniste jedla. A stale nic. Namaham sa príliš keďže mam 11 mesačné dieta a ktomu nemam cas ani na oddych. Preto sa vas žienky chcem opýtať a poprosiť vas o radu co mam robit alebo spraviť na predčasný pôrod? Za rady ďakujem.

ovaaa
17. aug 2020

Super takze ty si mas vyvolat porod a lekari su tam od coho? Aj tak obdv, co vsetko mas vyskusene ocividne sa malemo nechce🙂.

ivka27101
17. aug 2020

Skus masírovať bradavky ale fakt ze aj hodinu. Ja som to robila pri prvom a ráno som porodila neviem zaručiť ci to je práve týmto ale čítala som ze aj to môže pomôcť.

majamat
17. aug 2020

ja som tiez skusala vselico a nic nepomohlo. to iste tvrdili viacere maminy.

andrea_ff
17. aug 2020

@viki_izakova skus sa ist bicyklovat aslon na hodinku a tiez ist hore dole po schodoch...potom daj vediet....drzim palce

evkamotka
17. aug 2020

Naco by lekari podavali drahe lieky (vyvolavacky) ked by sa stacilo okupat a dat si deci vina. No jasne, snivaj dalej

andrea_ff
17. aug 2020

@andrea_ff este ma napadlo...ked to myslou budes silit...asi to nepojde. Skus sa uplne uvolnit, porozpravat s babatkom, ze chces, aby prislo ked je pripravene...a skus toto cele hodit za hlavu a teda kludne bud aktivna, daj si vanu, bicykel, schody...a vsetky tie cinnosti...ale nechod do toho s myslienkou, ze chces vyvolat porod..ale iba ze sa ti to chce robit. A uzivaj si este posledne dni s tvojou dcerkou/synom....lebo potom uz bude casu menej.

viki_izakova
autor
18. aug 2020

@andrea_ff skúšala som všetko a aj byciklovanie a nic

andrea_ff
18. aug 2020

@viki_izakova skus prestat na to mysliet a uzit si maximalne den....

viki_izakova
autor
18. aug 2020

@andrea_ff dnes som si kupila homeopatiká arnica montana neviete ci nejako nedopomahaju na vyvolanie pôrodu?

andrea_ff
18. aug 2020

@viki_izakova to bohuzial neviem...skus pogooglit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre