Príliš aktívne bábo v 37. týždni

kristinka2021
10. okt 2022

Ahojte mamičky, všade čítam, že čím je bližšie Mamička k pôrodu ( ja som momentálne 37.týždeň ) tak tým bude bábätko menej aktívne, lebo mu ubúda miesto, ale toto moje malé stvorenie si robí somnou čo len chce 🙂
Nemáme jeden večer keď by bol pokojný, je schopný aj 3 hodiny vkuse sa hýbať, ale niekedy až bolestivo, a cez deň nič 🙂 budeme mat Chlapčeka a podla všetkého ešte nieje otočený dole hlavičkou, myslite že to môže byť preto ?
Ďakujem 😊

lienka156
10. okt 2022

@kristinka2021 ja to poznaam... tiez som ho mala opacne a bol riadne aktivny :D pretacal sa hore dole a aj to bolelo... a teraz som 38tt a pretocil sa nakoniec a hybe sa tak trochu inak, ale stale je aktivny... v noci ma dokaze zobudit a prekrucat sa tam aj 2 hodiny a pod..

hilda08
10. okt 2022

@kristinka2021 mala som to podobne, do 38tt bol ritkou dolu ale tie pohyby neboli, ze “jeej moje zlatíčko ma kopka” ale skor “kriste ak do týždňa neporodim prerazí mi brušnú stenu”😀 kazdy kto sa so mnou rozprával po čase ostal cumiet na moje brucho, co sa tak miesilo… fakt hroza, odpocitavala som dni do porodu, nastastie ked sa otocil bolo to o trosku miernejšie, ale aj tak rodeo

pukina
10. okt 2022

@kristinka2021 ja som 39tt a nespim v tomto case prave preto, lebo mlady pan sa mi snazi vyrvat zvnutra von, kope do brucha, do boku, do rebra a najnovsie mam pocit ze nejakym sposobom objavuje moje krize. a to je uz veeelmi dlho dole hlavou. ja tiez praveze pohyby citim cim dalej tym intenzivnejsie, nechapem kde sa v tych detoch berie tolko sily :D

kaca222
11. okt 2022

Aj náš bol taký 🙂 vôbec som nespozorovala menej pohybov ku koncu tehotenstva. A to mal 4150g, tak neviem, kde sa mu tam tak darilo hýbať 😄 teraz je už 6 týždňov na svete a nič sa nezmenilo 🤣 je to riadne aktívne bábo, som celá dokopaná a doškriabaná 😅

sirka9
11. okt 2022

Moja sa hybala strašne až do pôrodu. A to som týždeň prenasala. Ale také kotrmelce tam robila že konec. Mam to aj natočené ešte večer pred pôrodom co robila. 🤣🤣🤣

limia7
13. okt 2022

@kristinka2021 môj drobček je už dlho otočený hlavičkou dole a poviem ti teda, že v mojom bruchu sa asi odohráva nejaký boj, lebo toto co tam niekedy stvara ma niekedy dosť bolí a mam pocit, že vylezie cez pupok. Budúcu nedeľu mame termín a tiež som čítala, že vo vysokom týždni tehotenstva už nie sú bábätka také aktívne, lebo nemajú veľa miesta. Potom teda nechápem, kde vo mne berie stále dostatok miesta na pohyb....alebo to bude tým, že je silný, lebo ja som pred tehotenstvom pravidelne a dlhodobo veľa cvičila, mala som zdravú stravu a dostatočný prísun bielkovín, minerálov a vitamínov 😂
Bude to asi malý ninja bojovník 😅 Včera mi az telefón z ruky vyletel, lebo som v kľude sedela na sedačke, zrazu bruško v pravo, v ľavo, za sekundu zrazu vystúpene hneď pri pupku ako keby sa rozhojdal a chcel vyskočiť cez pupok von. Bolo to dosť bolestivé a zľakla som sa aj ja aj môj partner 😅

dada0902
13. okt 2022

Aj moja dcéra sa riadne vrtela nonstop kopance všade ma tlačila syn ten bol tiež zadkom dole a ten mal na haku ledva sem tam kopol

heln
13. okt 2022

@kristinka2021 no tak bud rada, ze mas klud aspon cez den😄
moj sa hybal cely den a aj v noci, ked som spala, ked sa nahodou prestal hybat, tak som robila paniku.... skratka vkuse posledny mesiac pred porodom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre