ahojte prosím vás lekár vás automaticky počas poradní objednal aj na prietoky? ja som aktuálne 33tt a po poradni ale prietoky mi nerobil a ani nespomínal že by to napr nabudúcej poradni spravil....či to sa nerobí všetkým tehotným? len na vyžiadanie?
Určite ti nerobil? Možno ti len nepovedal...? Či si videla na obrazovku?
@any_soj ked som tam bola v 29 tt tak pustil aj som počula srdiečko ...ale teraz nie ..videla som na obrazovku a kontroloval rozmery, mozog a pod ale prietoky nie
Robi aa to standardne v 30tt na velkom sone
Ak jw vsetko ok bezne sa to.nerobi 🙂 kamoska mala sono za cele tehu iba 3x 🙂 ak.bolo v 30 tt vsetko ok tak klud. Dr vie co ma robit. Drzim.palce nech vsetko dobre dopadne❤
Ak má bábätko v danom mesiaci požadovanú váhu, tak budú prietoky v poriadku. Preto to zrejme neriešil.
Čo sú to tie prietoky? Som prvorodička a zatiaľ mi to podľa mňa nerobili a som 31+4
@veronkaska ako babatko dostava ziviny ktore potrebuje 🙂 ak este nerobili tak robit budu
Zvacsa sa pocas tehu robia 3 velke usg...a to posledne je 30-32tt a tam sa hodnotia prietoky
@miskamicha ďakujem Ti za vysvetlenie 🙂
@miskamicha dakujem 🙂
Ja som síce v 35 týždni. . No od ďalšieho týždňa (36tt),
Začínam každý týždeň kontrolami, a každý týždeň sa kontrolujú prietoky,za ktoré si platím. 10e takže ak Vám nerobila teraz doktorka. Určite bude posledný mesiac. Čiže od toho 36 týždňa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne to robila doktorka na poslednej kontrole u nej a potom vzdy na vysetreni, ked uz som chodila do nemocnice, v zavere tehotenstva by to mali robit vzdy kazdej zene