Baby, som v 32 týždni a malý sa pretočil do priečnej polohy. Mate skúsenosti s touto polohou v treťom trimestri ? Otočilo sa vám ešte malé? Ja sa ani tak nebojim cisárskeho, ako všetkých tých komplikácií, čo môžu nastať pri priečnej.
Ďakujem dopredu za odpovede na otázku ❤️❤️❤️
@vahcaac ahoj dcéra bola taktiež priečne uložená v 36tt taktiež som si vybavovala vyšetrenia pred cisárskym, potom som doma začala "cvičiť" mačací chrbát (neviem či to pomohlo, čítala som to na nete) a nakoniec sa pretočila hlavičkou dole a narodila sa o týždeň skôr spontánne. O komplikáciách v prievnej polohe som nikdy nepočula.
Moja bola tak otočená az do konca, takže som mala plánovaný cisársky. Nesledovali ma viac ako ostatné tehulky a malá nemala žiadne problémy (3.3 kg a 53 cm). Neviem naco ta tak strasia zbytočne.
Mne bola v priečnej polohe takmer celé tehu, tlaky som mala riadne, dvaja lekári tvrdili, že veď sa pretoči ešte, ale nie... žiaľ sa to skončilo v 34tt predčasným pôrodom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vahcaac moja mala tak bola do 37tt, uz som mala vsetko vybavene, dohodnute na cisarsky ....prisla som do porodnice ako sme sa dohodli, bolo to v 38tt, urobili rychle sono a babatko uz bolo dole hlavickou
vobec neviem, kedy sa pretocila, necitila som to
poslali ma potom domov a cakalo sa na prirodzeny porod, aj sa to podarilo, po termine 5dni sa mala vypytala
a ake komplikacie mozu nastat v priecnej polohe? esteze som si vtedy o tom tolko necitala😅
lekari iba vraveli, ze teda cisarsky bude musiet byt, inak som nemala ziadne komplikacie