Prenášanie a škorica

hankamatias
11. mar 2019

Ahojte píšem ohľadom mojej kamarátky ktorá prenáša u týždeň na nete sa docitala že škorica jej môže vyvolať pôrod má s tým niekto skúsenosť ? :D

tinkatinus
11. mar 2019

@hankamatias o tom som nepočula...ja som prenášala týždeň, už sme skúšali sex kazdy deň (manžel musel)😂 potom som pila tonic, dávala som si teple sprchy a nič. Nakoniec ma hospitalizovali, v ten den som šla na piate poschodie hore dole a ešte v tu noc som rodila. Či to bolo tými schodami alebo to prišlo spontánne, to už neviem....ale aspoň nemuseli vyvolávať....možno ak psychika pomohla 😁

iveta143
11. mar 2019

@hankamatias o tom som pocula...ja som tyzden prenasala,tak som si dala dlhu prechadzku a vecer krupicu so skoricovym cukrom...neviem ci to bola nahoda alebo to pomohlo 😀 na dalsi den som isla rodit...a pri druhom babatku som den pred porodom zahajila jarne upratovanie,vobec som sa nesetrila...a na dalsi den som porodila 🙂

tinkatinus
11. mar 2019

@iveta143 jasne treba umyť okná....ak to nevyvola pôrod aspon bude dom čistý 🤣🤣

iveta143
11. mar 2019

@tinkatinus tak okna by som v marci urcite neumyvala 😀 ale tak pohyb urcite neuskodi 😀

tinkatinus
12. mar 2019

@iveta143 moje sestra umývala pred pár dňami. a to nešla ani rodiť 😳🤪

kiki68
10. feb 2020

Podla mna ne, ja si pridavam skoricu do jogurtu cele tehu, aj pred tehu a nemyslim, ze by to tuk spravilo. Mozno nejaka velka davka. Lenze to by sa clovek skor doblval ako porodil.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre