Ahojte som prawe v nemocnici pretoze uz pretahujem 3dni dostala som uz aj 2inekcie no nesposobuju mi absolutne nic neviem preco ...nevedeli bi ste mi poradit ?! 😒 😒 😒
@veronik555765 no mozme ta jedine podporit :D musis len pockat, si v nemocnici, ked nieco potrebujes tak sa opytaj lekarov, ved nato su tam, oni sa o teba staraju a vedia najlepsie... Musis pockat co ti povedia.. Drzim palce 🙂
Dakujem ze ste odpovedali no uz som tu 2 dni a uz to chcem mat zasebou robili mi aj EKG ak nepomozu inekcie tak to pojde cisarskim mam sa bat ?? :0
@veronik555765 drzim palce,nech je vsetko oki,a uz coskoro mas drobca u seba,nestresuj,lekari by mali vediet co robia,
@veronik555765 neboj, lekári vedia, čo robia.. ja som na tom bola podobne, 4 dni som prenášala, nakoniec mi dali tabletku zo spodu a už to potom išlo... síce sa mi malá vzpriečila v panve, tak som musela ísť cisárskym, no ale teraz tu máme už 9 ročnú pomaly puberťáčku 😀 držím palce, neboj všetko dobre dopadne 😉
Mas sa bat? Vsak si v nemocnici, ved komunikuj s doktormi, aky bude dalsi postup
Mozno sekcia, mozno ti prasknú vodu, ...
Ved mi tu nevidime tvoje záznamy, ani ta nevysetrujeme
na vsetko sa pytaj!!! AJ na injekcie, ktore ti podali a ty ani nevies na co su?
@veronik555765 ja som prenasala pri prvom 11dni a pri druhom 7, ked zacali vyvolavat. takze klud a trpezlivost 😉
Ja 7 dni a 7 den sa mi pustili kontrakcie vodu sice prepichli trvalo to 21 hodin od prvej kontrakcie.bol to dlhy porod ale stal zato.
@veronik555765 ahoj. Ja som prenášala 10 dni. Na 11 deň mi dali tabletku zo spodu. O 3 ráno mi začali kontrakcie a o 10.06 sa mi narodil syncek 🙂 Šlo to rýchlo... Ničoho sa neboj... Buď v kľude... Ak máš pochybnosti, pýtaj sa... V nemocnici si v najlepších rukach 🙂 Drž sa 😎
A hlavne zbytocne nestresuj, to ti moze zbytocne stazit porod!
Ked pretahujes len tri dni, tak chod domov a ked sa ti porod do tyzdna nerozbehne, tak opat vyvolavacka a az potom ak by to neslo, ny som riesila cisarak
@veronik555765 , 3 dni si robis srandu??? mne dovolili prenasat skoro 2 tyzdne, to co mas za doktorov, tvoje dieta vobec nemusi byt zrele ked len 3 dni prenasas,,,,,,, ja som spontanne na kramaroch porodila po 12 dnoch, ma nechali a vsetko ok
aj ja som prenášala 10 dní a nikto nič neriešil 😕 zbytočne sa stresuješ
Chcela by som to este zazit ale ja uz mam odrodene pre moj zivot 4krat tak to staci.tiez som malu 7mesiacov teraz ma prenasala sice iba par dni ale isla prirodzene sama sa vypytala.toto obdobie kedy to uz bude uz som unavena vsetko ma boli uz to chcem mat za sebou joj jak to chyba.uzivaj si to este kym to pride a sama to zpoznas.ja som mala od pol 6 3 bolesti.potom sa to stupnovalo tak sme sa naranjkovali vypili kavu pri ktorej som predychavala sla sa osprchovat ale len rychlo a sli sme o pol 9 do porodnice o pol 11 bola mala na svete.
@katarinam85 , podla mna ona ani tak nie, ako ju chudatko doktori;(((( ja by som urcite odmietla vyvolavanie po 3d pokial by únebol stav matky, alebo dietata potrebny na takyto krok,,,,,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronik555765 cakat, co ine?