Prenášam a som otvorená na 2 prsty

detimoje3
3. nov 2020

Ahojte mamičky chcem sa spýtať včera som mala termín a ja som stále ešte doma dali mi kontrolu až piatok a to som bola piatok 30.10 a povedali mi ze som na 2 prsty otvorená bojím sa

martul
3. nov 2020

@detimoje3 čoho sa bojíš, je to úplne v poriadku, milioo ziemu prenášajú, ja som rodila všetko tri v 42 tyzdni

diaalex
3. nov 2020

@detimoje3 mala som rodiť v stredu, na kontrole som bola v nemocnici v piatok, lekárka mi povedala, že sa vidime v pondelok, môj gynekológ mi tiež povedal pondelok a ja som riadne porodila v sobotu 😁 nestresuj nad ich názorom 😉

anjelicek26
3. nov 2020

Sestra prenasala oboch 16 dni, posledne dni uz bola v nemocnici, ale porod jej nespustili, rodila vo francuzku... Prvy raz stresovala, druhy raz uz nie, vravi, ze jej deti proste potrebuju trochu dlhsie 😀

dadamelllie
3. nov 2020

@detimoje3 coho sa ale bojis? Ja som na 2 prsty chodila otvorena 3 tyzdne pred TP, rodila som 4 dni po. Daj si teplu vanu, uzite si s manzelom, poskac si ma fitlopte, alebo pocvic zopar plie drepov, macku a hlavne ziaden stres😉

luciannka83
3. nov 2020

Okna umyte? Ja som vzdy porodila v den, ked som okna umyvala.😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre