Predoperačné vyšetrenie pred sekciou počas sviatkov

martina1985ba
25. dec 2024

24.12. mi v porodnici na kontrole naplánovali sekciu na 3.1. Mam si dovtedy zohnat predoperacne u nejakeho internistu aj anesteziologa. Mam na to teda 4 pracovne dni kedze su tam same sviatky a vikend. Tieto 3 dni ovsem nikto nezdvíha, tak az v piatok sa snad niekomu dovolam kedze je vsade hlaseny zastup. Nemate s tym skusenosti, zhananim tychto vysetreni cez sviatky? Je sanca, ze najdem niekoho?
Do toho som samozrejme chytila priedušky, nech to neni take jednoduche...Dakujem

sisa_s
25. dec 2024

Skus priamo v nemocnici, kde budes rodit

sisa_s
25. dec 2024

Pripadne tvoj obvodak nerobi interne predoperacne?

martina1985ba
autor
25. dec 2024

@sisa_s myslim, ze nie, uz som raz potrebovala preventivne EKG a odmietol ma. Ale budem sa mu snažiť dovolat v piatok, snáď bude v praci. Aj tu nemocnicu skúsim ale nie som si tym ista, lebo vsak z nej (porodnice) ma poslali obvolat si lekarov v.meste. no bude to zaujimave

nykkushka
25. dec 2024

Isla by som 27.12 k svojmu/zastupujucemu dr aby mi spravil odbery, to je zaklad a zaroven by som sa ho spytala, ci vie ktory internista by mi spravil vysetrenia. Anestezu si spravis ako poslednu v nemocici. Ale ak tam bude co i len maly naznak choroby ( pises, ze mas chytene priedušky), moze byt s anest vysetrenim problem.

lena1000
26. dec 2024

Divné v septembri som mala sekciu a na žiadne predoperačné vyšetrenia som nebola akurát mi v nemocnici mi spravili vyšetrenie a tiež som mala plánovanú sekciu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre