Podľa kalendára som v 40tt , no podľa veľkosti plodu je už dlhšie 8 dní popredu takže to vychádza na 41tt , nemali by mi už porod vyvolat ? Prečo chcú ešte čakať? bojím sa, že voda bude zelená.. alebo ako si mam pomôcť s vyvolanim pôrodu?dieta ma už cez 4kg
Meranie je iba orientacne, kludne moze dieta mat okolo 3,5kg. Termin sa urcuje podla 12tt uzv samozrejme ze ak nahodou mas aj vacsie dieta, tak "meraniami" je teraz vopred. Terminu sa vzdy drzia povodneho.
Doveruj lekarovi a nie radam na fore, my sme Teba ani dieta nevysetrili! To naozaj neber do uvahy co Ti tu bude hocikto pisat. Navyse nevidim nijake pochybenie, ked je vsetko ok. A porod nijako nevyvolas. Naozaj sa dieta vypyta na svet az vtedy, ked to ma prist (ano tiez som dlho prenasala).
Drzim palce. A doveruj lekarom. Ak lekarovi nedoverujes, chod k inemu. Ale neriad sa babami na fore.
Deti v tomto stadiu tehotenstva rastu uz rozne a nehovori to podla mna o posune terminu porodu. Ten sa urcuje podla velkosti babatka v 12 tt. Teraz sa uz ziadne terminy neposuvaju, len prave Vase babatko je vacsie nez tabulkovo na ten tyzden. Nic viac. 🤗 drzim palce na pekny porod a v zdravi
Ďakujem vám
@mamamasama naozaj?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Postupuje správne. Práve vyvolaním ti môže voda zozelenať.