Ahojte,
Mali ste niektora nieco podobne? Kontrakcie pravidelne (pouzivam appku) no vraj to su len poslickovia. Sla som do nemocnice, s tym ze ich mam kazdych 10 minut. Napojili ma na ctg, aj tam sa ukazali kontrakcie (cca 45 torr som mala najviac), no poslali ma domov a mam prist v pondelok. Vobec tie bolesti neprestali, naopak od skoreho rana to uz je takych kazdych 5-6 minut a trvaju tak 40 sekund. Na intenzite to velmi nenabralo, mozno trochu silnejsie, no da sa to prezit. Otvorena som uz dlho tak na 1,5cm ale nijak sa to nehybe, aj na pohotovosti vravela doktorka ze nic nenasvedcuje tomu zeby to boli kontrakcie pri ktorych by som sa otvarala. Ze mam prist skor ako v pondelok ak odtecie voda alebo zacnem krvacat. Nemocnicu mam 45 minut autom a len trpnem ci cakat do pondelka rana ako kazali. Som prvorodicka a uz 5 dni po termine
Fiha tak toto je celkom nezodpovedne od nich. Kamoška po termíne chodila každý deň na kontroly a dokonca ukončený 41t ju už hospitalizovali. Urcite ráno chod naspäť a trvaj na hospitalizácii.
Dnes sluzi iny lekar, treba ist znova, ak sa doma necitis bezpecne. Teplu sprchu si skusala? Ustali bolesti?
@anavixy skusala som teplu sprchu.. pomohlo len pocas sprchovania.. od 4h rána mám pravidelné kontrakcie (v priemere 40s, 5-6-7 minut).. bolest vzdy rovnaka cca
Urcite chod naspäť, nechcem strašiť ale niektoré ženy sa neotvaraju aj napriek kontrakciam a to by ich mohli nechať takto aj celé dni a nič. Kvôli vlastnej bezpečnosti a bezpečnosti dietata urcite chod naspäť a trvaj na tom nech si ta tam nechajú .
Urcite lepšie byť pod dohľadom v nemocnici a ďalšia vec ako ty zistíš , ci už nie si aj na 4 prsty otvorená... veľmi nezodpovedne zo strany lekárky ,ktorá ťa poslala domov.
Tiež som prvorodička a na tvojom mieste by som šla naspäť a nedala sa odbiť - aj keby som mala sedieť 1/2 dňa na chodbe, vždy lepšie ako niečo zanedbať a potom sa tých 45 minut bude zdať ako vecnost... Kebyže máš len blbý pocit/paranoju, to este pochopim, že ta otočia - no ty máš možno kontrakcie a fakt nemáš mat odkial skúsenosť to vyhodnotit… je ráno, možno sa vymení aj personál v službe a tiež budú prívetivejší. Ak aj nie, nebudeš prvá ani posledná, ktorú otočili 3x nez porodila 😉. Držím palce.
ak su kontrakcie cca 5min od seba, treba ist... a ozaj trvat na hodpitalizacii, obzvlast ak si po termíne. 45min do nemocnice sa v akutnom pripade meni na nekonecno.
aby sa nestalo, ze budes rodit v aute.
drzim palce, daj vediet ako to dopadlo 🍀
V takom pripade uz ste mala byt v nemocnici
Ani ja som nemala silne bolesti sanitarkq ci kto to bol stara hovori ze co predychavam.ze nemam kontrakcie a dula nechapala ze sa rychlo otvaram na prvorodicku ...takze urcite uz musite byt na ceste
Po termine by som sla urcite spät. To uz mas dost caste
Chod naspäť a nenechaj sa odbiť. Držím palce.
Šla som do nemocnice. Hospitalizovali ma a zatiaľ som otvorená na 4cm. Hoci to su caste intervaly, tak otvorila som len o 2 cm. Ďakujem Vám😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Isla by som do nemocnice a trvala nech ma nechajú ze bývam ďaleko od nemocnice a ked ste uz po termíne aj