Ahojte žienky už nevládzem, preto sa obraciam s prosbou na vás ... už druhý deň mám v kuse akoby poslíčkov , niekedy sa to rozbehlo do pravidelných bolesti a potom zase nepravidelné, vaňa nepomaha a mam taky pocit že sa to zhoršila bolest . Môžu to byť kontrakcie ? Alebo niečo horšie?
Už si v termíne, choď sa dať skontrolovať. Bez toho budeš len tipovať.
Mozu, ono nie kazda zena ma ten porod ako podla sablony. Poznam hned par zien, co mali podobne kontrakcie a rodili pred vytahom v nemocke. Uz sa nic nestihalo. Dolezity je aj pocit ( keby mas taky ako keby nemozes na velku), tak to rovno na porodnicu
Ja som vôbec nemala veľké bolesti. Bola som ale už hospitalizovaná v nemocnici lebo som prenášala, pamätám si ako bola za mnou mamina a vravím jej ze tak ma pobolieva brucho ale nič hrozné. Do par hodín som porodila 🤣
@lucia13022023 🙄 šak toto že nie každý má silné bolestí, možno mám silné bolesti a ani o tom neviem
Ja mam bolesti už vyše týždňa, 2x som bola už na ceste do pôrodnice pomaly, apka na počítanie kontrakcii ma poslala 6x do nemocnice a stále som doma 🤦♀️Posličkov mám prvý raz za tri tehotenstva a normálne si pripadám jak tupelo už, že som robila plane poplachy 3 noci po sebe 🙉 Stále dokola horúca sprcha, skáčem na fit lopte, cely deň chodím jak idiot po byte a nakoniec nič.
@vikgab425 ja mam 4 dni do terminu a stale nic, menstruacne bolesti v bruchu mam denne stokrat, krize ma taktiez strasne bolia, niekedy to mam cele take silne, ze sa neviem na nic sustredit 🙄 na pohotovosti som bola iba raz a uz viackrat nejdem ked to nebude mega silne 😂 som prvorodicka, cize absolutne netusim kedy a ako to pride 🫠😂
Svagrina sla na kobtroku, doki kuka, ze vsak vy stexuz na 4 cm otvorena. Svagrina v soku, ze vsak nic neciti....
Ja ked som bola v porodnici, spolubyvajuca dosla zo saly, ze vsak ju porod ani moc nebolel. Ine vrestali, az na izbu vich boko pocut....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vikgab425 čo horšie?