Poslíčkovia v 37. týždni a hnačka pred pôrodom

10. okt 2020

Ahojte, som 37tt a včera večer som mala asi 2 hodiny nepravidelne kontrakcie dosť bolestivé išlo mi to až do vnútorných stehien a bolel ma celý spodok, tlak v krížoch.V porovnaní s prvým pôrodom som si fakt myslela ze to už začalo. Dala som so teplu sprchu a prešlo to. Po jedle mi bolo zle. Mávam už vyše týždňa hnačky. Ráno ma zas bolelo ako pri menzese ale iba raz a chvíľu. Na WC som bola od rána už 3x, znova hnačka. Posledne 3 dní som každý večer vracala akurát včera nie. Myslíte že by som mohla onedlho porodit či to bude takto ešte 3 týždne. Prvý pôrod bol 39+2.

malicka_mysicka
10. okt 2020

Na mna prisla hnacka a o 6 hodin bol maly na svete. U Teba bude mat hnacka asi iny dovod - neuzivas vela magnezia? Mne lekar hovoril, ze ked to chcem urychlit, mame sexovat sexovat sexovat, tak skus 🙂

autor
10. okt 2020

@malicka_mysicka magnezium vôbec neuzivam a ani inak nejedavam ako som jedla tak je to divné celé. Sex skoro každý deň pár krát brucho s tvrdne a inak nič. Nakoniec mam z neho tu hnačku 😁

ladyloo
10. okt 2020

podla mna poslickovia..uz sa to zrejme blizi 🙂

autor
10. okt 2020

@ladyloo bodaj by, už chcem mať po tom 😄 tieto posledné dni, týždne sa mi zdajú ako večnosť

ladyloo
10. okt 2020

viem sa do toho presne vzit, som tiez 37tt.. uz ledva fucim

autor
10. okt 2020

@ladyloo ja som včera bola plná energie upratovala som zehlila umývala vysavala, chladničku sme kupovali novu tak starú som prenášala do špajze a dnes ako by ma prešiel vlak taka som unavená 😁 volala som babke ci si nechce malého zobrať tak ležím oddychujem. Kamoška mi poradila fit loptu ze večer skákala a v noci jej voda odtiekla tak mam v plane ísť dnes kúpiť, zoberiem si fľašu tonicu a budem hodinu bo vani a potom sex. Keď už toto nezaberie tak kašlem na to a čakám dalej 😁

ladyloo
10. okt 2020

ha :D chapem ta..ja som taka ista, niektore dni lietam, chystam, upratujem a potom len leziim, co ma straszne bolia lonove kosti, co sa ani postavit neviem.. ale zase mali by ste este pockat tak tyzden dva..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre