Ahojte, som 37tt a včera večer som mala asi 2 hodiny nepravidelne kontrakcie dosť bolestivé išlo mi to až do vnútorných stehien a bolel ma celý spodok, tlak v krížoch.V porovnaní s prvým pôrodom som si fakt myslela ze to už začalo. Dala som so teplu sprchu a prešlo to. Po jedle mi bolo zle. Mávam už vyše týždňa hnačky. Ráno ma zas bolelo ako pri menzese ale iba raz a chvíľu. Na WC som bola od rána už 3x, znova hnačka. Posledne 3 dní som každý večer vracala akurát včera nie. Myslíte že by som mohla onedlho porodit či to bude takto ešte 3 týždne. Prvý pôrod bol 39+2.
@malicka_mysicka magnezium vôbec neuzivam a ani inak nejedavam ako som jedla tak je to divné celé. Sex skoro každý deň pár krát brucho s tvrdne a inak nič. Nakoniec mam z neho tu hnačku 😁
podla mna poslickovia..uz sa to zrejme blizi 🙂
@ladyloo bodaj by, už chcem mať po tom 😄 tieto posledné dni, týždne sa mi zdajú ako večnosť
viem sa do toho presne vzit, som tiez 37tt.. uz ledva fucim
@ladyloo ja som včera bola plná energie upratovala som zehlila umývala vysavala, chladničku sme kupovali novu tak starú som prenášala do špajze a dnes ako by ma prešiel vlak taka som unavená 😁 volala som babke ci si nechce malého zobrať tak ležím oddychujem. Kamoška mi poradila fit loptu ze večer skákala a v noci jej voda odtiekla tak mam v plane ísť dnes kúpiť, zoberiem si fľašu tonicu a budem hodinu bo vani a potom sex. Keď už toto nezaberie tak kašlem na to a čakám dalej 😁
ha :D chapem ta..ja som taka ista, niektore dni lietam, chystam, upratujem a potom len leziim, co ma straszne bolia lonove kosti, co sa ani postavit neviem.. ale zase mali by ste este pockat tak tyzden dva..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Na mna prisla hnacka a o 6 hodin bol maly na svete. U Teba bude mat hnacka asi iny dovod - neuzivas vela magnezia? Mne lekar hovoril, ze ked to chcem urychlit, mame sexovat sexovat sexovat, tak skus 🙂