Poslíčkovia v 33. týždni

30. okt 2024

Ahojte. Čakám už svoje 3 dieťa, ale pri prvých dvoch som žiadnych poslickov nemala. Teraz som v 33tt a mám ich už asi týžden. Mate skúsenosti, s nejakým rozdielnym pôrodom ak boli/neboli poslickovia? Či nebol pôrod skôr, alebo ľahší, keďže telo sa už dlhšie pripravovalo. Nemyslím poslickov ako tvrdnutie brucha, to som mala aj predtým. Ale také tie predmenstruacne bolesti. Tie predtým prišli až v deň pôrodu. Rada by som bol,ak by sa mala vypýtala aspoň o pár dní skôr a nemusela som tráviť Vianoce v pôrodnici. Ďakujem 🙂

autor
30. okt 2024

A ešte by ma aj zaujímal tretí pôrod. Mali ste ho ľahší/rýchlejší? Lebo keďže už viem do čoho idem, nejak začínam mať stres 🤣

san_dra11
30. okt 2024

Ako radsej v 33 tt ako skor 🙂 Ja mam sice len jedno dieta, no co som lezala v porodnici s jednou mamickou co rodila uz stvrte tak doktor ledva jej malu chytal co to islo tak lahko 😅

rodinka20
30. okt 2024

Ahoj, ja som 32tt tiež by som bola rada, keby sa malý vypýtal skôr nech tam nie som na Vianoce 🤷😁 a predmenštruačne bolestí máš na myslí že ťa bolí bruško ?

autor
30. okt 2024

@rodinka20 tak to možno budeme aj naraz 😃 áno, normálne ako pred menštruáciou. Pri prvých dvoch mi takto začal pôrod. Od rána také bolesti v pravidelných intervaloch ale vôbec nie silné. Keď som prišla do nemocnice tak že môžeme ísť rodiť a mne pri Tom nič nebolo😃 Teraz ich mám hádam aj silnejšie, ale teda úplne nepravidelne a trvá to už týždeň.

andy37
30. okt 2024

Ja som tiež v 32tt a chcela by som vydržať až po novom roku 😂 ale tie menštruačné bolesti občas cítim, sú veľmi slabé a sprevádzané tvrdnutim bruška. V prvom tehu som to mala tiež a porodila som presne na termín

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre