Poslíčkovia tretí deň

skatloka
20. sep 2024

Ahojte,

som v 39.tyzdni tehotenstva a v stredu o polnoci som zacala citit bolesti v krizoch, od jednej som si to odpozorovala a bolesti prichadzali pravidelne kazdych 5 min a trvali 30-45 sekund. Dala som teplu sprchu, zintenzivnili sa na kazde 3 min, tak som sla do porodnice. Tam mi vsak povedali, ze som otvorena len na prst, urobili niekolko ctg zaznamov, ale ziadna kontrakcna cinnost nebola pritomna. Mne sa bolesti po 5 hodinach rozostupili na kazdych 10-15min, tak ma poslali domov, vtedy som uz vraj bola otvorena na 2cm.

Bolesti mam od vtedy stale, nie su uz pravidelne, ale cca 5krat za hodinu musim predychavat, su intenzivnejsie. Noci su najhorsie, konecne zaspim a zrazu pride silna bolest a ja nie som schopna ist ani na wc. Dnes rano som opat mala bolest kazde 4 min, ale po hodine sa predlzili na 15 min, takze zase nic.

Zazili ste nieco podobne? Ako dlho sa este budem takto trapit? Je mozne, ze mi tato bolest uplne ustupi alebo cakat zintenzivnenie najblizsie hodiny / dni?

kikusenka1
20. sep 2024

@skatloka ja som mala poslickov tak cca 3x za den ale nie v takej intenzite...

veronika0310
24. sep 2024

Áno pri dcére týždeň pred pôrodom som to mala takto. A v deň pôrodu som sa zobudila na to ako mi voda praskla

maryetta
24. sep 2024

Skoro pri vsetkych som mala nepravidelnych poslickov uz posledny mesiac. Niekedy v noci. Niekedy pocas dna.
Telo sa pripravuje. Bud rada ze je to takto postupne. Skusaj teplu vanu pripadne teplu sprchu. Alebo skackanie na fit lopte 😉
Drzim palce nech to naberie ten spravny smer 😉

skatloka
autor
24. sep 2024

v sobotu uz prisla dcerka na svet ☺️ v noci som mala bolesti este intenzivnejsie, ale intervaly stale 10min a viac… ale uz som bola uplne zufala z toho vsetkehi, tak som sla do porodnice a tam som uz bola otvorena na 6cm a za 4 hodiny som porodila 🙂

veronika0310
24. sep 2024

@skatloka gratulujem🩷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre