Posledné kontroly v nemocnici

8. jan 2023

Ahojte, čakajú ma posledné kontroly v nemocnici a tak rozmýšľam, ako to tam prebieha, čím sa takéto vyšetrenie líši od poradni u gynekológa? Som prvorodička a neviem ako to prebieha a nerada chodím do “neznámeho” 🙂 Ďakujem vám za vaše skúsenosti

petamich
8. jan 2023

nelisi, u nas zakazdym zmeria tlak, skontroluje moc, odvazi, robili mi UTZ a v poslednych dnoch/tyzdnoch som este chodila na monitor na odozvy

autor
8. jan 2023

@petamich dakujem 🙂 a ako často sa chodi, prosím? Každý týždeň od 36tt? A ultrazvuk sa vykonáva len klasicky alebo aj sondou od spodu? Neviem, či si vziať aj sukňu so sebou, či je to individuálne..či radšej zobrať

petamich
8. jan 2023

ja som chodila kazde dva tyzdne ale niekto chodi kazdy tyzden asi zalezi od porodnice a ku koncu castejsie, lebo som prenasala, UTZ mi robil aj/aj, kazdopadne kontroluje uz zakazdym krcok a ci sa neotvaras, takze ak tak zvyknes, tak suknu zobrat

zuzinka888
8. jan 2023

Presne ako u gyn. Mne robili oba ultrazvuky lebo sa meria krcok+ vysetrenie na koze. Takze sukna al dlhe triko je fajn + papucky aby si nebehala naboso u nas su na to haklivy koli bakteriam nemocnicnym. Potom robili aj tie pasy na ozvy babatka. Ak nemas presny termin tak si zabal malu sladku desiatu. Mne babo vzdy spalo a potrebovali aktivitu tak mi davali pit sladku vodu ( s cukrom) aby sa rozhybalo...

autor
8. jan 2023

Dakujem vám, veľmi ste mi pomohli, teraz sa mi tam pôjde určite lepšie ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre