Ahojte
Ako ste riešili ku koncu tehotenstva časté návštevy lekárov a poradní, keď ste mali doma už jedno dieťa? Na rodinu sa nedá spoľahnúť. Chodilo dieťa s vami? Pôrodnicu mám 40min autom, staršie dieťa má 2 roky.
Moja od narodenia chodi ku vsetkym dr somnou. Teraz ma 3 a nikdy nebol problem. Aj na krv somnou chodi kazde 3 mesiace.
v pandemii by som dieta do nemocnice zbytocne netahala. navyse doktor/sestra tam nie su ako aupair. ked budes na koze, bude vedla teba? treba najst riesenie. otec, suseda, kamaratka, ....
Ja som nemala na výber a chodil so mnou. Dr. ani sestrička s tým nemali problém. Kým ma vyšetroval, ticho sedel na stoličke. Vedel, že musí byť ticho.
@neznamaznama len ja som uz videla aj ambulancie, kde bolo napisane na dverach, ze sestra nie je opatrovatelka (zrejme mali negativne skusenosti)
ja som raz takto šla s maminou, mala som 10 rokov. pre mňa zážitok na celý život, vidieť malého brata ešte v brušu. Ak vydrží tvoje dieťa realtívne v kľude sedieť, tak ho podľa mňa zober
@ukulela jasne, to uznávam, ja ho nenachala na starosť sestričke. Išiel som mnou normálne do ambulancie, sadol si na stoličku a tichucko sedel. Dokonca, keď sa sestrička ponúkla, že ho postráži, tak išiel so mnou. Má dosť svojej práce.
@janickadusicka áno , na každej poradni bol so mnou aj syn. Chodila som vlakom 30km tam a potom naspäť ...☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janickadusicka nemáš žiadnu kamosku alebo fajn susedu aby ti dieťa postrážila?