Poradne po 36. týždni

nikyniky998
20. sep 2024

Ahojte, v novembri mám termin a lekár mi povedal že sa mám rozhodnúť kde chcem chodiť na ctg, vraj môžem ostať až do pôrodu u neho, natáčať mi bude ctg on alebo môžem ísťna ctg uz do porodnice, kde chcem rodiť.
Čo je lepšie? Keďže som prvorodička nemám ani páru čo mám spraviť 😂
Vravel mi že aj keby ostanem u neho, do porodnice by som mala ísť aspon na jednu poradňu pred pôrodom či čo aby vedeli že chcem rodiť tam.
Rodiť by som chcela v starej pôrodnici v Prešove, tak ak ma niekto aj konkretne info o tejto pôrodnici, napíšte mi, keďže pre mna je všetko nové 😄

tinalia
20. sep 2024

@nikyniky998 tak co je pre teba logisticky lepsie? Mne doktor na vyber nedal, musela som chodit kazdy tyzden do porodnice a napriek objednavaniu som tam cakala aj 4 hodiny. Ak mas moznost ist k svojmu, tak asi to zváž a jeden krat chod do porodnice. Je jedno kde ti to ctg budu robit

kiki68
20. sep 2024

@nikyniky998 za mna lekar, lebo v nemocke casto cakas hodinu. Aspon u nas to tak bolo, ze tam sa cakalo na to ctg. Isla by som tam iba na tu jednu poradnu a az keby je nieco zle, tak potom na kontroly k nim priamo.

evcagabi
20. sep 2024

Ja som chodila k mojej. ked uz som prenasala bola som na jednu poradnu vo vybranej nemocnici - na jednu preto, lebo rano poradna a vecer som uz rodila 😅😅😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre