Dobrý večer, rada by som sa spýtala som prvorodička čiže sa tomuto nerozumiem. A moja pani gynekologička somnou o týchto veciach absolutne nekomunikovala tak sa predom ospravedlňujem ak je to blbá otázka. Som posledný mesiac pred pôrodom a už mám poradne iba v nemocnici dostala som papier od svojej lekárky ktorý mám dať tej budúcej. Povedala mi iba že budúci týždeň sa mám hlásiť v nemocnici v ktorej budem rodiť. No a chcela by som sa spýtať ako to funguje to iba prídem do nemocnice na gynekologiu dam im papier a hotovo? Ked som sa pýtala gynekologičky tak mi povedala že to si mám už zistiť sama.
@pribinak Kramáre
Ja som síce išla na Antolskú, ale áno, len som ráno prišla, bola tam sestrička, ktorá ma zaevidovala do systému. Povedala mi, kde si mám počkať na lekára a celkovo čo a ako a bolo.
Musis na gynekologicku ambulanciu nie oddelenie. Tam je sestricka a prebieha to presne ako u tvojej gyn. Vaha/ tlak....otazky - pohyby citite? Brusko netvrdne?.......potom lekarske vysetrenie. Drzim prstiky🤗
ja by som tam napr. najskor zavolala, lebo v Ruzinove treba volat a objednaju ta na konkretny termin 🤷♀️ Kramare mozu a nemusia mat rovnaku prax
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Však nápis aspoň mesto a nemocnicu