Poradňa v nemocnici

17. sep 2022

Dobrý večer, rada by som sa spýtala som prvorodička čiže sa tomuto nerozumiem. A moja pani gynekologička somnou o týchto veciach absolutne nekomunikovala tak sa predom ospravedlňujem ak je to blbá otázka. Som posledný mesiac pred pôrodom a už mám poradne iba v nemocnici dostala som papier od svojej lekárky ktorý mám dať tej budúcej. Povedala mi iba že budúci týždeň sa mám hlásiť v nemocnici v ktorej budem rodiť. No a chcela by som sa spýtať ako to funguje to iba prídem do nemocnice na gynekologiu dam im papier a hotovo? Ked som sa pýtala gynekologičky tak mi povedala že to si mám už zistiť sama.

pribinak
17. sep 2022

Však nápis aspoň mesto a nemocnicu

autor
17. sep 2022

@pribinak Kramáre

marilin51
17. sep 2022

Ja som síce išla na Antolskú, ale áno, len som ráno prišla, bola tam sestrička, ktorá ma zaevidovala do systému. Povedala mi, kde si mám počkať na lekára a celkovo čo a ako a bolo.

zuzinka888
17. sep 2022

Musis na gynekologicku ambulanciu nie oddelenie. Tam je sestricka a prebieha to presne ako u tvojej gyn. Vaha/ tlak....otazky - pohyby citite? Brusko netvrdne?.......potom lekarske vysetrenie. Drzim prstiky🤗

petamich
17. sep 2022

ja by som tam napr. najskor zavolala, lebo v Ruzinove treba volat a objednaju ta na konkretny termin 🤷‍♀️ Kramare mozu a nemusia mat rovnaku prax

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre