Popradské pleso v 3. trimestri

lylyjana
13. máj 2020

Myslite, ze na zaciatku 3.trim je zvladnutelna prechadzka na Popradske pleso? Sli by sme pomaly (od parkoviska ako je zastavka Popradske pleso, nie zo Strbskeho). Chceli by sme v juni trochu vypadnut a toto mi pride ako taka pomala dlhsia prechadzka.
Ak nie tu, mate na nejake tipy na vylety v Tatrach? Vdaka 🙂

queen_mary
13. máj 2020

Ja som rodila v oktobri, a uz koncom augusta som bola nepouzitelna. Boli sme vo viedni, vsetko ma pichalo, bolelo, stale na wc, tak sme toho vela nenachodili, skor kaviarnicky a parky. Ale zalezi, ako sa ty citis

pribinak
13. máj 2020

Áno je zvládnuteľné. Je to celu cestu betónová cesta, žiadne skaly, žiadnu prudký výstup.

lylyjana
autor
13. máj 2020

@pribinak vdaka! cestu poznam, boli sme tam uz kopukrat, naposledy v 3.mesiaci tehu 🙂 ale predsalen som sa chcela poradit, ci to nevnimam skreslene. Zatial sa citim dobre, uvidime co bude o mesiac.

pribinak
13. máj 2020

@lylyjana ak si zvyknutá chodiť a nedáte nejaké šialene tempo, tak podľa mna je to ok. Ale uvidis ako to bude s tebou za mesiac. Prinajhoršom sa niekto vráti späť, zoberie auto a príde po teba 😂😂😂

hettinka
13. máj 2020

@lylyjana no nešla by som tam. Záleží aj, akú máš kondičku a ako na tom budeš do júna... ja som teda bola pohyblivá do konca, ale takú prechádzku by som v 3. trimestri nedala. Boli sme tam ale s 3-mesačným v kočíku.
Možno skôr na Hrebienok pozemnou lanovkou a odtiaľ na Reinerovu útulňu, to je bližšie a skoro po rovinke.

hettinka
13. máj 2020

@pribinak tam je zákaz vjazdu, smú len chatári a ubytovaní tam autom ... no a záchranka.

jaroe
13. máj 2020

@lylyjana to musíš posúdiť sama. Ja som v 34 TT bola na 4 hodinovej túre takmer bez prestávky, v 39 TT som chodievala na 2 hodky do lesa....A super, ale mňa nič nebolelo, ani chrbát, ani kĺby....len tempo som musela prispôsobovať.

vojkri
13. máj 2020

Bola som tam v 8 mesiaci...no dala som to ale mne nikdy ani naznakom nehrozil predcasny porod....chodime kade tade po horach aj s detmi ale asi by som uz nesla....zvladnut sa to da ale uz mi to nepride ako taky skvely napad;)

janinque
13. máj 2020

Ak sa na to cítiš, prečo nie? Keď nebudeš vládať, tak sa vrátite. Ja som mesiac pred pôrodom bola ešte na takej super-light trase na bežkách :D A až do pôrodu som cvičila jógu. Podľa mňa, ak zvládaš, tak úplne v pohode.

pribinak
13. máj 2020

@hettinka preto som tam dala toho smajlíka, že je to vtip. Zakladateľka témy to pochopila

matapo
13. máj 2020

...podla toho ako sa citis, ja som bola v 8. mesiaci v Tatrach na dovolenke, dala som aj Popradske pleso, aj Batizovske a z Htebienka Zamkovskeho chatu a odtial az na Skalnate pleso. Nic strasne, sli sme pomaly ale pomaly hlavne koli dalsim dvom detom 🙂

eliska13
13. máj 2020

@lylyjana ak si zvyknutá turistikovat, športovať, určite áno.Ine by bolo, keby si bola žienka z mesta čo ide na dlhšiu prechádzku raz za rok to by mohla byť záťaž, svalovica nestačit s dychom
@hettinka to by som sa bala kvôli skalám, že spadne mne tam v lete syn spadol a dokalicil si koleno.

janinah
13. máj 2020

Teren v pohode.viac by mi vadilo.ze ta stretnes tretinu slovenska...to

sofiia87
13. máj 2020

To ti nikto nepovie, lebo kazde tehu je ine a kzda zena to zvlada inak. Ja som kazdy den nachodila vyse 6km peso, este den pred porodom som bola na 2 hodinovej prechadzke. Ale mam kamosku, co sa pol roka ledva pohla z gauca 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre