Myslite, ze na zaciatku 3.trim je zvladnutelna prechadzka na Popradske pleso? Sli by sme pomaly (od parkoviska ako je zastavka Popradske pleso, nie zo Strbskeho). Chceli by sme v juni trochu vypadnut a toto mi pride ako taka pomala dlhsia prechadzka.
Ak nie tu, mate na nejake tipy na vylety v Tatrach? Vdaka 🙂
Áno je zvládnuteľné. Je to celu cestu betónová cesta, žiadne skaly, žiadnu prudký výstup.
@lylyjana no nešla by som tam. Záleží aj, akú máš kondičku a ako na tom budeš do júna... ja som teda bola pohyblivá do konca, ale takú prechádzku by som v 3. trimestri nedala. Boli sme tam ale s 3-mesačným v kočíku.
Možno skôr na Hrebienok pozemnou lanovkou a odtiaľ na Reinerovu útulňu, to je bližšie a skoro po rovinke.
Bola som tam v 8 mesiaci...no dala som to ale mne nikdy ani naznakom nehrozil predcasny porod....chodime kade tade po horach aj s detmi ale asi by som uz nesla....zvladnut sa to da ale uz mi to nepride ako taky skvely napad;)
Ak sa na to cítiš, prečo nie? Keď nebudeš vládať, tak sa vrátite. Ja som mesiac pred pôrodom bola ešte na takej super-light trase na bežkách :D A až do pôrodu som cvičila jógu. Podľa mňa, ak zvládaš, tak úplne v pohode.
...podla toho ako sa citis, ja som bola v 8. mesiaci v Tatrach na dovolenke, dala som aj Popradske pleso, aj Batizovske a z Htebienka Zamkovskeho chatu a odtial az na Skalnate pleso. Nic strasne, sli sme pomaly ale pomaly hlavne koli dalsim dvom detom 🙂
Teren v pohode.viac by mi vadilo.ze ta stretnes tretinu slovenska...to
To ti nikto nepovie, lebo kazde tehu je ine a kzda zena to zvlada inak. Ja som kazdy den nachodila vyse 6km peso, este den pred porodom som bola na 2 hodinovej prechadzke. Ale mam kamosku, co sa pol roka ledva pohla z gauca 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som rodila v oktobri, a uz koncom augusta som bola nepouzitelna. Boli sme vo viedni, vsetko ma pichalo, bolelo, stale na wc, tak sme toho vela nenachodili, skor kaviarnicky a parky. Ale zalezi, ako sa ty citis