Poloha bábätka v 31. týždni

sandy23
1. dec 2013

Ahojte tehulky, kedy sa bábo otočí dolu hlavičkou?? dá sa to aj cítiť? Som v 31 tt a na ultrazvuku bol maly otoceny uz dole hlavickou, ale vcera a dnes sa cely den tolko hybal, hmýril, mám pocit ze sa zas otočil.. môze sa stat nieco take??

darina1952
2. dec 2013

áno, bábo sa môže otočiť... keď máš pocit že nemá hlavičku dole, tak na otočenie vraj pomáha "chodenie poštyroch". šup na zem a pár krát za deň sa takto poprechádzaj po byte...možno sa ešte otočí správne 😉

janka220989
2. dec 2013

ale naboj este ma vela casu na otocenie, do 36 tt by sa malo otocit a zostat az do porodu, ak je hlavicka dole tak pohyby by si mala citit ulne az pod rebrami, hore pri zaludku

keiperka
2. dec 2013

moja fešanda bola do 32 tt dole hlavičkou a potom sa otočila :-/ pekne si "sedí"...teraz som v 37tt...takže sa narodí ako "cisárovná" :DDD jej otočenie som vôbec necítila......

barbara088
2. dec 2013

ahojky ja mam malinku otocenu dole hlavou od 28tt posledna dva dni sa strasne hybala....nohy som citila vzdy na lavej strane no od dnes citim uplne inde na druhej stane,busko som mala do spica,no teraz ho mam uplne gulate.dufam,ze na poradni mi nepovie ze sa otocila...ako pise keiperka

kikuleenka
2. dec 2013

@darina1952 nooo, tak toto a kopec dalsich krkolomnych poloh som nacvicovala pred porodom kazdy den, a veru nepomohlo :DDDDD

barbara088
2. dec 2013

@keiperka a kedy sa ti otocila

karakula
2. dec 2013

@kikuleenka aj ja som tiež cvičila takto rôzne a maličká sa neotočila 🙂
@sandy23 inak ja som pekne cítila, že je hore hlavou, mala ju presne pod rebrami a tam mi tlačila.

keiperka
2. dec 2013

@barbara088 stihla to niekedy okolo 32 tt, v 33 tt som bola naposledy u doktora, vo štvrtok idem do poradne, ale nečakám zmenu, cítim kopance dole a hlavičku hore...

sandy23
autor
2. dec 2013

@janka220989 no tam som pohyby citila, aj to ako kope, teraz to citim dole tak ako pred tym 🙂 myslela som si ze ak sa babatko uz raz otoci dole hlavickou tak sa uz nebude tocit 😀 ale asi ma este dost miesta na tocenie 🙂

janka220989
2. dec 2013

ja som mala v 31 hlavickou dole v 34 KP a teraz 36 hlavicka dole a uz by sa vraj nemalo otocit

sona272
28. dec 2013

Kolko vazi vas poklad v 31 tyzdni ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre