Pohyby v 38. týždni

bulik30
3. máj 2013

Ahojte baby ake mate pohyby ku koncu tehotenstva ? My sa sem tam pomrvime a vypulime ale nic ine - ziadne kopancenky a ani bolestive ci silne . Je to ok ? Babbo vazi 3300g ale ja ju citim slabo - . Placentu mám v predu a zatial +13kg - može to byt aj tým ? Ďakujem krásne za každú odpovede.

0550
3. máj 2013

ahoj to sa ti ešte dobre pohybuje na to Ved už tam nemá toľko miesta aby sa ti otáčalo a pretáčalo mne tiež ked som bola tehotná tak už to boli menšie pohyby len ja som mala také bolestivejšie lebo dosť silno kopal 🙂 a potom zase ticho lebo búval atak.Bude to tým že už je baby veľké a málo miesta 🙂

saska.t
3. máj 2013

@bulik30 od 30 tt sa pohyb babätka velmi obmedzi,kedze priestor je minimalny,tak si nerob starosti,malo by to byt ok,ak ho za den par krat citis,je to v poriadku 😉

bulik30
autor
3. máj 2013

@0550
@saska.t cize nemusim stresovat ze sa len tak prevali alebo vypuli ? ako ja som celetehu nemala extra pohyby iby take slabulinke . Dufam ze to nevadi . dakujem vam bubulky ste zlate.

sense
3. máj 2013

bulik urcite sa nestresuj, ja som pohyby citila velmi slabe omnoho skorej, aj na ctg sme boli 3x a vsetko bolo v poriadku, zaver bol ze kedze mam placentu vpredu tak ta tlmi pohyby, v 38tt ma mimco uz aj malo miesta v brusku, dolezite je aby si ho citila aspon raz za 24h......

saska.t
3. máj 2013

@bulik30 jasne nerob stres,podstatne je,ze mmalu citis,neboj keby sa nieco dialo,urcite na to prides,materinsky instinkt nepusti,zato moja mala v bruchu vystraja os rana do noci,uz si ani nepamätam,kedy som sa bez problemov vyspala 😅 som myslela,ze ma bude terorizovat az po narodeni a nie uz teraz,tak skoro 😀

tari
31. máj 2013

bulik som tiez uz takmer v 38tt a pohyby su uz len take sem-tam pomale natahovanie a vybuleniny na brusku, alebo ju mykne zo spanku 🙂 viac menej spi a pribera 😠 niekedy pocas dna ju jedujem, ked najdem take tvrde miestecko na brusku a tam ju poskrabkam alebo poklepkam, hned sa ozve 😀 😀
inak aj ja mam placentu vpredu a cele tehu je babo velmi pokojne 🙂 az tak je leniva, ze sa mi este ani neotocila a sme KP

lubkaaaa1111
9. aug 2013

ahojte baby mam otazku som uz za chvilocku 39tyzdni a uz treti den sa mi mala neustale hybe je to ok ?

lolonka
9. aug 2013

@lubkaaaa1111 ....ak chces mat istotu chod lekarovi.......ja som chodila prednotovi na kramare...a tiez som zasa mala pocit, ze sa mi mala malo hybe...urobil mi sono...prietoky.....a povedal, ze je vsetko v poriadku...ale radsej ma poslal aj na monitor....vsetko bolo v poriadku.....a ja som mala klud na dusi..... 🙂 ....ale vela aj prilis malo pohybu moze nieco znamenat...radsej sa daj vysetrit poriadne

lubkaaaa1111
9. aug 2013

@lolonka tak dakujem teda lebo naposledy ked boli take horucavy sa malo hybala a doktorka povedala ze je vsetko ok...a teraz boli este vecsie a hybe sa stale nechapem pondelok mam ist do poradne tak uvidim co mi povie

lubkaaaa1111
31. aug 2013

ahojte prosim vas moja mala ma 16dni a kojim ju len dneska neviem co je snou stale chce papat ked zaspi o pol alebo o hodinu sa zobudi a zase chce papat ... najprv som si myslela ze mi zmizlo mlieko ale ked dopapa tak odgrgne aj trosku vigrcne ..je to normalne alebo ja mam nieco z mliekom ... prosim poradte mi co mam spravit

zmrzlinka
31. aug 2013

@lubkaaaa1111 koj dalej na poziadanie.....mozno len nema svoj den 🙂

lubkaaaa1111
31. aug 2013

dakujem teda lebo fakt som nevedela co mam robit ci mam dobre mlieko ale co... to mi do teraz nerobila

lubkaaaa1111
31. aug 2013

a netreba jej skusit dat ani susene mliecko?

lubkaaaa1111
2. sep 2013

prosim vas pomozte mi od vcera davam susene mlieko malej ked ho dopije tak si odgrgne a dost aj vigrcka a neviem ci preto ze ma dost alebo ze jej to mliecko nesadlo

br35
14. máj 2015

Ahojte. Ja citim maleho od 21 tyzdna a teraz som v 34 tyzdni. No mam pocit ze kazdy tyzden ho citim ako sa pohybuje a toci v brusku viac a viac . No niekedy neviem ci sa mam smiat alebo Plakat ked ma kope. Je to normalne ? To znamena,ze ma este vela vodí nebo ne. (?)alebo je to normalne,ze sa Tak do porodu bude pohybovat?
Dakujem.

2471986jajak
4. aug 2015

Tak ja som v 38t. Mame 2847g A kope uz 3den ako keby mi isla vyskocit z bruska🙂 v Noci tazko zaspavam ale ked zaspim je to ok.Aj ked sa budime pravidelne kazde 2hodky musime curaaat 🙂 hlavne ked nastane jej cas na obed 12:00sa jej pravidelne stikutkaaa a vecer 22:00 si asi robi tanecnu 🙂 este vydrzat par dni a potom moze kopat kolko chce 🙂

mackova11
4. aug 2015

@bulik30 ja som v 36tt, a tiež od začiatku také jemné pohyby, nebolestivé , pred 2tt som mala také silnejšie až nezvyk ale trvalo to možno 2dni , nie ako niekto popisuje že to boli a nedá spať, také u mna neexistuje, nestresuj určite je všetko v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre