Pohyby v 36. týždni

25. nov 2024

Ahojte prosím je normálne že v tomto týždni ma už bábätko tak nekope ale skôr sa iba tak prevaľuje a naťahuje je to vidieť na brucho ale je to naozaj jemne a keď sú pohyby nepríjemne cítim ich dole takú boľavú bolesť ale moc sa jej už hýbať alebo skôr kopať nechce. Teraz často cítim že je na niektorej strane vytlačená ale necítim to ako pohyb proste zrazu tam mám iba vytlačenú hrču ale necítim to iba s rukou.

anjelicek26
25. nov 2024

Och na toto sa tazko odpoveda... mne isiel maly na zaciatku 36.tyzdna, malo sa hybal, mne to proste nedalo, sla som tu noc do nemocnice, nech ho pozru (proste len prevalovanie a stikutka), na ctg pomalsi pulz, nereagoval ani na infuzku poriadne, druhy den vyvolavacka a kedze aj na to reagoval zle, tak akutny cisarsky...neviem, co ti na to napisat, lebo sama musis mat nejako vnutorny pocit, ze ci to je v poriadku, alebo to nie je v poriadku. U nas nebolo, proste to bol taky nejaky utlm, vsetko robil menej, pomalsie, maminy toto citia... nepomohla som ti ja viem.

3petka
25. nov 2024

@anjelicek26 podla mna si pomohla
@autorka je úplne nezodpovedné sa niečo takéto pýtať na fóre, ak sa ti čokoľvek nezdá je potrebné navš1tíviť lekár aj keby zbytočne

autor
25. nov 2024

@3petka
@anjelicek26 bola som minuly týždeň v nemocnici lebo som si myslela že mi tečie voda nechcem tam chodiť zbytočne a byt trápna si budú myslieť že som mimo

lucia13022023
25. nov 2024

A keby sa niečo naozaj deje? Tak ta zaujíma názor druhých ľudí? Dieťa môže mať problém (nemusí), a ty nejdeš k dr aby si nemyslel, že si trápna? To nemyslíš vážne ze?
Moje dieťa, malo 10 dní, dýchalo nejako horšie. Neviem to opísať, dýchal rýchlejšie... Ja som začala googlit a vraj novorodenec dýcha inak, lebo sk zvyká atď... Nedalo mi to. Išla som na pohotovosť aj s tým, že by ma vysmiali ze som len ustrachana prvorodicka.. Keby nejdem, do rána mi mohlo zomrieť dieťa. Čiže ja sa absolútne nepozerám na to, fi je to maličkosť, či budem trápna, čo si o mne pomyslia.. Je nejaký problém? Riešim. Niesom na modrom koníku a nepokojujem sa, že ved aj druhá to tak mala.

katie253
25. nov 2024

Veľmi, ale veľmi dôležité je ísť sa dať pozrieť vždy, ak sa ti niečo nezdá. Silné pohyby, slabé pohyby, prudké pohyby, nezvyčajné pohyby. Proste všetko čo sa vymyká z doterajších situácií.

CHOĎ TERAZ NA KONTROLU, NIE RÁNO!!!

U nás to v 40tt dopadlo, ale, že veľmi zle....
Teraz by som uz Radšej išla aj 10x zbytočne, ako raz neskoro, ako v našom prípade ...

ailiba
25. nov 2024

Tak ono je normalne, ze cim vacsie babo, tak uz nema tolko miesta a viac sa prevaluje. Ale ked mas z toho zly pocit, tak radsej chod na pohotovost.... Ako nam tam povedali, radsej 3x zbytocne, ako neskoro. Drzim palce

nika11103
25. nov 2024

Tak tak baby ti tu všetky dobre napísali , si tehotná , nejdes na pohotovosť ako netehotna so soplikom . Chod , ja som bola niekoľkokrát na pohotovosti počas tehotenstva a nikdy v živote ma nevysmiali . Chod aj teraz , budeš mať kľud lepšie aj pospis . Znie to už ako klišé , ale radšej stokrát zbytočne ako raz neskoro . Obleč sa a chod sa dať pozrieť . Držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre