Pohyby v 30. týždni

beatrice1111
6. dec 2021

Ahojte som v 30tt a už sú tie pohyby take slabšie ako predtým. Máte nejaký tip ako “prebrať” babatko v brusku? 🙂

marticka85po
6. dec 2021

@beatrice1111 ja som 34tt a teda kazdym dnom pohyby silneju. Niekedy to az boli. Moje babatko reaguje nadmernymi pohybmi hlavne vtedy ked zjem nieco sladke, studene a takisto ked vypijem kavu 🤣

miskafilipkovab
6. dec 2021

@beatrice1111 Niekto povie ze babo ma menej miesta v brusku tak mozno preto ale myslim ze mna tiez praveze viac bolel kazdy jeden kop. Ak si si nie ista zbehni na kontrolu

emalka
6. dec 2021

mne vzdy zaberie zjest nieco sladke alebo si na chvilku lahnut na chrbat, ta poloha pre ne nieje prijemna a zacnu protestovat. Tiez sa viac hybe po akomkolvek jedle. Inac vidim u mna ze zvykne mat kludnejsie a aktivnejsie dni.
Ak napocitas menej ako 10 pohybov za dve hodiny v case kedy sa zvyklo bezne hybat, tak chod rovno na pohotovost.

dada0902
6. dec 2021

Pri malom sa sem tam vrtel kopol celé tehu furt bol na rovnakom mieste ani sa nechcel otočiť
No mala tu som cítila stále ta ma kopancovala o dušu tiež až do posledného týždňa boli pohyby dosť silné záleží asik kde maličké je akú má pupocnikovu šnúru kolko ma miesta základ je aby si ho cítila pri malom som často čakala na po hnutie aj polku dňa

fleur1111
6. dec 2021

@beatrice1111 u mna vždy zaberie studena voda, tu neznesie 😁 čo sa týka pravidelnosti pohybov je to veľmi individualne. Niekedy ma aktívnejšie dni, inokedy menej aktívne. Ak sa ti hocičo nezdá, zbehni preistotu na pohotovosť.

sunshine_18
6. dec 2021

Ľahnúť na chrbát a dat si čokoládu.. Ak máš pocit, ze pohyby slabnú zbehla by som to skontrolovať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre