Ahojte baby
Som v 28tt
Pohyby cítim ale nie take silne ako napríklad niektoré moje kamarátky cítim len že sa troska pomrvi ale necítim take silne..
ako ste cítili vy pohyby ?
Tak ako píše @leeshka, záleží od polohy plodu a placenty, ja som mala placentu vzadu a mala sa veľmi skoro otočila dole hlavou takže som mala diskotéky v brušku na dennom poriadku. Ak je na kontrole všetko v poriadku nestresovala by som sa kvôli pohybom. Iba ak by nedajboze pohyby prestali alebo naopak boli oveľa intenzívnejšie ako doteraz išla by som k dr. Držím palce nech ste zdravý 😉
Ja aj pri prvom synovi, aj teraz som citila len velmi jemne pohyby, skor take pucenie a natahovanie. Zalezi naozaj od toho ako je babo ulozene
Úplne to chápem 🙈 ja som počas zatiaľ celého tehotenstva cítila pohyby oveľa menej ako niektoré kamošky opisovali, placentu mám vpredu a napríklad aj teraz som už 34 týždeň, pohyby cítim ale žeby som dostávala nejake strašne kopance do rebier ako to niektoré opisujú tak to vôbec 🤣 najprv som strašne stresovala kvôli tomu, chvalabohu že mám angelsound 🙈 ale na kontrolách je všetko ok, tak neriešim 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vela zalezi ako od babatka tak od ulozenia placenty a aj typu postavy...to vsetko robi rozdiely v pocitovani pohybov...
Ja som super chuda, placenta hore vzadu a maly sa mrvi tak ze z toho casto ani spat nemozem...pri prvom si nepamatam az taku akcnost ale to mohlo byt sposobene aj tymze vtedy som mala placentu vpredu a ta to stlmila...