Pohyby dieťatka v 31tt

cinderelka
11. dec 2018

Ahojte babule, chcem sa opýtať, kedy sa Vám bábätko v brušku zkľudnilo? Myslím to tak, že sa už hýbalo menej... ja mám pocit, že posledné cca tri dni je nejaké lenivé, sme v 31tt... 🙂

timka912
11. dec 2018

@cinderelka Mne tiež tak cca.Nevedela som sa dočkať poradne,spýtať sa doktora na to. On vravel že je to normálne,už je menej plodovej vody.

janulka2811
11. dec 2018

No mne sa neskludnil drobec vobec a teraz som 37tt a tie rany co dava su ozaj neunosne.

anve
11. dec 2018

@cinderelka ja som v 34 tt a posledne 2 dni je babo kludne...vcera som sa az prelakla ci je v poriadku,pretoze som ho cely den necitila...az vecer...dnes trosku viac ako vcera,ale je taky kludny...tak mna do dost stresuje..radsej som bola,ked ,,vystrajal,, aspon som vedela,ze je v poriadku.

st44
11. dec 2018

Ja som moju malu citila 4 krat za cele tehotenstvo z toho 2 krat mala stikutku a 2 krat sa asi natahovala tak ma tlacila do rebier. Ale inak nic, aj na pasoch v porodnici spala 😊

cinderelka
autor
11. dec 2018

štikútky máme aj 2x za deň :D aj pohyby cítim, len sú také umiernené... 🙂 tak som chcela vedieť, či to aj Vy tak máte... tiež ma to trocha znepokojilo...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre