Pohlavie zo sona, myslíte, že je to chlapec, či dievča?

teo114
11. okt 2019

Ahojte, prosím vás o názor 🤗 Gynekologicka mi tvrdí,ze vraj to vyzerá na dievčatko,no mne osobne to pride ako chlapec.Co myslíte?

veronikaszabova
11. okt 2019

@teo114 tak snad je gynekologicka viacej fundovana ako ty... nie?

katarinka89
11. okt 2019

@teo114 Chlapec, ale ani lekár nie je 100%ny

teo114
autor
11. okt 2019

@veronikaszabova Ako ja sa nehadam, zaujíma ma iba názor, nakoľko ona povedala ASI dievca ale mne to pride ako chlapec.

katarinka89
11. okt 2019

Ešte ste nepočuli že sa lekári zmýlili pri určení pohlavia? Ja keď som sa pýtala môjho na pohlavie, tak povedal že na 80% a ja že prečo nie na 100%? A on že to je až po pôrode 😜 takže netreba sa spoliehať na sono a keci lekarov

jonnie
11. okt 2019

den pred porodom mi podla sona povedali pohlavie s presnostou na 99 %. 100 %je az po porode. Ja osobne nerozumiem tymto ultrazvukom... uvidis na dalsom..ci to vyvrati...nepovedala by som dr. -co mi naposledy povedala..aby nebola ovplyvnena

pribinak
11. okt 2019

Prosim ta, podla čoho to je podla teba chlapec? Kde na tom obrazku vidis výbavu chlapceka?

simonkazga
11. okt 2019

Dievčatko

haanovajana
11. okt 2019

Kamoske povedali ze bude dievca,do porodnice si brala vsetko ruzove.Nakoniec sa jej narodil chlapec.Skoro odpadla.

mimibb
11. okt 2019

Kolky je to týždeň? Mam 3dievcata, ale ani jednej tam po 20tt nič netrcalo.... Tiež by som sa priklonila ku chlapcovi...

teo114
autor
12. okt 2019

@pribinak No tam kde je ta šípka je pipík a pod tym vajka podla mňa

teo114
autor
12. okt 2019

@mimibb 28 tt , no tiež neviem či by to mohol byť fakt tak veľký pupočník co trčí

pribinak
12. okt 2019

@teo114 fakt si myslis, ze doktorka by prehliadla taky pipik? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

tecko28
12. okt 2019

@teo114 to je zrejme klitoris 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia000
12. okt 2019

A ja stale nepochopim zeny ako na tom mozte nieco rozoznat :D premna su ti sona ako malby od picasa :D hlavne dufam ze sa ti narodi zdrave a krasne babatko a to je hlavne 🙂

nikiki29
12. okt 2019

Ja sa na tom ani neviem zorientovať kde má nohy 😂

iwesska
12. okt 2019

Mne toto pride ako cisty chlapec. Pri dcere jej nic netrcalo,ked mala nohy od seba,tak sa jej tie pysky rozdelovali do stran k noham. Toto mi pride ako uplne mimo tela. Aj keby som si toho pindura odmyslela,ani suska tak nevytrca do priestoru. Kazdopadne daj vediet po porode,kto mal pravdu😄

smejko25
12. okt 2019

@amelia000 hej ne ? 😁😁 ked sme boli s manželom na ultrazvuku tak doktor nam ukazoval ze toto je toto a toto je toto a ja uplne stratena že aj keby klamal nezistim 😁😁 a manžel potom mi hovoril že sa mal chut doktora spýtať či pozerame na ten isty monitor 😂😂

jeliz59
12. okt 2019

Fuu ťažko povedať.....mne od začiatku na sone povedali chlapec....
Aj sa mi narodil... aj keď sa mi niečo nezdalo a šla som na pohotovosť ( našťastie mi nikdy nič nebolo ale ako prvorodička som sa bála aj keď ma pichlo do boku😊😊😊) aj tam mi povedali chlapec....
Ak chystáš výbavičku tak neutrál farby....biela oranžová žltá krémová zelená
A keď už budeš vedieť pohlavie napríklad z budúceho sona potom kúpiš niečo aj v modrom alebo ružovom....kočík je tiež dobrý v neutrale,ak plánujete aj druhé dieťa...
Ale ak chces vyslovene chalansky alebo babsky počkaj do sona niekto čaká aj po pôrode
Aby si boli na totálku istý ( to už je asi extrém) ale ani im nič neujde...
však i tak ideš s bábätkom von cca až o 2 týždne takže kľudne buď z pohodlia domova kúpiš kočík cez net...alebo postráži starká a hor sa do mesta...🤗🤗🤗🤗
Prajem šťastné zdravé spokojné babätko
Dobrý pôrod bez komplikácií
Pekný deň Vám....

1gabriela13
12. okt 2019

@teo114 dievčatko?!

uzanka16
12. okt 2019

@teo114 v takomto týždni ešte ani semenniky nie sú von z brušnej dutiny keby niečo.

radka018
12. okt 2019

Mne pri prvom dieťati (koniec 3mesiaca) hovoril lekár, že na 80% to bude chlapec. Všetci mi hovorili, že z chlapca už dievča nespravím 🙂 No a o asi 5 týždňov neskôr mi hovorí: “Tak mamička, na 100% to bude....dievča.” Vysvetlil mi, že, keď sa dievčatku vyvíja pohlavný orgán, tak v počiatočnom štádiu pripomína mužský pohlavný orgán. Veľmi to ešte nejde rozlíšiť. Takže doma sme sa smiali, že ja som to tomu svojmu odšrubovala 😂
Toto je moja skúsenosť. Nepíšem, že to takto musí byť aj u vás. Ja len, že aj take sa stáva.
No po ukončenom 4mesiaci pri dobrej polohe dieťatka by malo byť pohlavie už jasné.
Nech je ako chce...prajem Ti, nech je tvoje babo (či už to bude dievča alebo chlapec) hlavne zdravé a pôrod dopadne na výbornú 😉

simonahugo
12. okt 2019

Ja si myslim, ze je toto dievcatko 🙂 keby je chlapec, urcite to viac vidno, ze je to pipik 😀 ja som bola na sone v 22.tt a uz to bolo takto vidiet

smajla27
12. okt 2019

Mne raz doktor povedal ze tam vidi kavove zrno. Vtedy som netusila o com trepe, az neskor som pochopila 😂 ja tam to kavove zrno vidim a doma mam dve baby 😂

klejkaez
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hadim
21. dec 2023

@teo114 ahoj co as Vam nakoniec narodilo ? Make doma dvoxh chlapcekov a milujem ich najviac na svete , teraz som tretikrat tehu a túžba je jasna.. a však vyzerá podľa 3d chlapcek, ale mám podobný UTZV preto má to zaujima čo sa Vám nakoniec narodilo ? ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre