Podozrivo aktívne bábo v 36. týždni

janusik91
20. máj 2014

Ahojte tehuľky,
chcela by som sa opýtať, či je normálne, že sa mi bábo v kuse hemží aj 4-5 hodín... Bruško sa v jednom kuse niekde ,,vybúli" ... Dnes som bola na poradni, DR. mi robil aj CTG-čko a vraj je všetko v poriadku, no aj tak by som rada vedela, ako je to u Vás 🙂 Vrelá vďaka za každú Vašu reakciu.

satanka1
20. máj 2014

@janusik91 aj moji sa furt trepali...o chvíľku bude masť menej miesta a bude menej kopkať..to som sa zase bála,či je všetko ok ...

lulu369
20. máj 2014

@janusik91 Ahoj, môže to byť aj tým ak máš veľa plodovej vody...ja som pri dcérke mala veľa plodovej vody a tá bola schopná robiť kopčeky aj celý deň z menšími prestávkami, dokonca stíhala kopkať aj medzi kontrakciami tesne pred pôrodom 😉

petrahankova
20. máj 2014

@janusik91 ja som teraz v 37tt a malý je hrozne šidlo,stále sa vrtí,už by mal byť usalašený,no on nie a nie.Tiež sa dokáže hodiny vrtiť a ked ja idem,tak musim zastať a predkloniť sa ako ma to ťahá.Obe predošle deti take neboli ani zdaleka.Ked sa hýbe,tak sa mi celé brucho posúva doboku a naspať,sranda,ale vraj všetko ok,povedal doktor.Inak pravda je,že ja veľa maštrtím sladkosti,tak zrejme aj preto je aktívnejší.Neboj,určite je všetko v poriadku. 🙂

janusik91
autor
20. máj 2014

satanka1 ja sa bojím stále, už to má asi aj psychický dopad na to, že sa v kuse sledujem, bola by som schopná s každým pichnutím bežať na pohotovosť ... :D
lulu369 neviem, Dr. sa o tom nezmienil... môj malý dnes kope jak o dušu celý deň, asi už má fakt menej miesta ... 🙂
petrahankova Aj môj keď sa hýbe, tak sa mi bruško ,,vyfúkne" na strane a až pri pľúcach taký divný tlak ...
Ale my to zvládneme, však žienky ? 🙂 Držte sa!

dooomca
21. máj 2014

neboj bud rada, že je aktívny aspoň vieš, že je v poriadku...aj môj je aktívny, ale ja sa nad tým len usmievam, ked kopká 🙂...je to také zlaté 🙂
@petrahankova... jeej aj ja mám presne taký istý termín 🙂

ankaru
30. jún 2014

ja mám to isté ,tiež sa v kuse prevaľuje,stále mám iný profil brucha a teraz som bola na monitore a sestrička tiež pozerala,že aký je divý a doktorka sa len pousmiala,že je všetko ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre