Žienky chcem sa informovať keď je dieťatko podľa usg vačšie o 3tt , porodili ste skor alebo podľa termínu PM... ?🙂
Moja suseda a zhodou okolností aj moja najlepšia kamarátka (kúpili sme byty veľa seba) tiež toto riešila asi mesiac dozadu, že je doktorka povedala, že bábo je väčšie ako má byť a že má rátať s tým, že pôjde von trošku skôr ako sa pôvodne rátalo. Tak sa aj celkom potešila, že bude mať malého o týždeň alebo o dva skôr pri sebe 🙂 Teš sa aj tyy
@cakamebabo moja bola vacsia o ani neviem kolko tyzdnov myslim 5 v 35 tt mala podla sona 3500 co uz bolo na 40 tyzden 😀 no na konci 37 tt to ukoncili sekciou kedze uz zacinali problemy a porod nikde. Narodila sa s vahou 4290 g
@cakamebabo môj mal v 30tt 2000g. vraj je o tri týždne väčší lekár nič nevravel že by sa mal narodiť skôr je to asi genetikou prvá bola tiež veľká a ešte som ju 6 dní prenášala 😊
Mladsi syn bol o 3t vacsi. Narodil sa 2 dni po termine - 4kg
Moja bola o 2 tyzdne vacsia..tiez ze mam ratat skor...narodila sa den pred terminonlm s vahou 4080 g a 51 cm...
I muj byl vetsi, narodil se sekci 2 dny pred terminem s vahou 4280g.
kdyby to nebyla sekce tak bych prenasela, termin porodu jsem mela stanoveny presne 🙂
jo a ja sama jsem se narodila 2 tydny po termine s vahou cca 4800g. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tiež som mala podľa ultrazvuku v 30. tt bábo väčšie skoro o tri týždne. Neverila som, že sa narodí skôr, keďže prvý syn sa narodil až po termíne a tiež som vedela, že podľa ovulácie mi termín pôrodu sedí, ale narodil sa naozaj skôr, o 13 dní s pôrodnou váhou 3800 g.