Plienka v tehotenstve počas dlhej cesty autom

majkla1234
10. máj 2020

Ahojte, nosili ste plienku v tehotenstve? Ide o to, ze ideme na dlhsiu cestu autom cca 5-6 hodin, a na wc chodim kazdych 10-15 minut a viem, ze nebude mozne stale zastavit...ako ste to riesili? Dali ste si plienku?

martul
10. máj 2020

@majkla1234 nešla by som nikde, čo je to za dopravný prostriedok že nevieš postáť a ísť na wc?

ledgerka
10. máj 2020

ani nahodou by som si nedala plienku kvoli cestovaniu autom :D ja vydrzim aj teraz v 8 mesiace ked treba aj pol hodinu a to uz nejaka benzina, odpocivadlo alebo led bude naokolo :D

popolusska
10. máj 2020

@majkla1234 ak musis chodit na WC kazdych 10-15 minut, pijes malo tekutin! Skus pit viac vody, znie to paradoxne, ale naozaj pomaha...

luccija
10. máj 2020

@majkla1234 ty si v 11 t a chodíš každých 15 minút?niekde je chyba nie je to normálne.Bud máš infekciu, alebo z toho robíš problém ty.Nemas ešte veľkú maternicu, bábo, ktoré Ti tlačí na mechur.Alebo más syndróm dráždivého mechúra

evkamotka
10. máj 2020

Riesila som to tak ze som 2hod vopred nic nepila a potom sme stali vzdy ked sa dalo

tenerifka
10. máj 2020

@majkla1234 ty si tehotna 11 tyzdñov (podla tvojho profilu), a chodis na wc kazdych 10 minut? A to akoze tak vela pijes tekutiny? Ved z niecoho sa ten moc musi tvorit. Radsej hned navstiv lekara, lebo to nie je normalne, co budes robit za 2 mesiace?
A nie, neviem si predstavit mat plienku v tehotenstve ani inokedy, to radsej fakt zastavim kazdu chvilku, snad ma tento problem pocka az do uplnej staroby

veronikaszabova
10. máj 2020

NIEKTO SA NUDIL, ZRUSENY UCET NA MK

brita7777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre