Ahojte, má niekto z vás skúsenosti s pitím ostružiny malinovej pred pôrodom? Pomohlo to pri samotnom pôrode? Má význam piť čaj aj pri plánovanej sekcii? ĎAKUJEM
ahoj, ja som čaj pila, ale rodila som pridodzene... myslím, že mne pomohol... pomerne rýchly pôrod na prvorodičku 🙂
tak ja som si ho kupila, ale bola som prekvapena, ze na caji sa v navode nepise ani slovo o spriechodneni porodnych ciest. Pise sa tam, ze uvolnuje krce a stahuje cievy, tak si nie som ista, ze co to znaci v suvislosti s porodom.
@melesmeles
@janzde
@lesana88
@valy
dakujem Vám za podelenie sa o skusenosti s čajom! 🙂
ja som tiez pila, neviem ci pomohol, ale ani neublizil .. pre pitny rezim je to fajn, nakoniec som i ja mala sekciu, ale tento caj vraj pomaha i laktacii .. a to my sa uz uspesne dojcime 20mesiacov 🙂
podla mna nic nepokazis ked si ho kupis a budes pit .. je celkom chutny 🙂
tiež som ho pila od nejakého 35tt a vôbec nepomohol, po 12hodinách kontrakcií som bola stále len na 4-5prstov otvorená, nakoniec som porodila akútnou sekciou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som ho pila a nakoniec som mala neplanovanu sekciu. caj ma napomahat na spriechodnenie porodnych ciest, takze v tvojom pripade ti jeho pitie absolutne bezpredmetne. a drzim palce! 🙂