Pitie ostružiny malinovej pred pôrodom

maminab
20. aug 2013

Ahojte, má niekto z vás skúsenosti s pitím ostružiny malinovej pred pôrodom? Pomohlo to pri samotnom pôrode? Má význam piť čaj aj pri plánovanej sekcii? ĎAKUJEM

melesmeles
20. aug 2013

ja som ho pila a nakoniec som mala neplanovanu sekciu. caj ma napomahat na spriechodnenie porodnych ciest, takze v tvojom pripade ti jeho pitie absolutne bezpredmetne. a drzim palce! 🙂

janzde
20. aug 2013

ahoj, ja som čaj pila, ale rodila som pridodzene... myslím, že mne pomohol... pomerne rýchly pôrod na prvorodičku 🙂

lesana88
20. aug 2013

@maminab nepila som a porod som mala rychly a lahky (prvorodicka). no keby som ho pila, asi by som si myslela, ze som rodila lahko vdaka nemu. to mas tak 🙂

valy
20. aug 2013

tak ja som si ho kupila, ale bola som prekvapena, ze na caji sa v navode nepise ani slovo o spriechodneni porodnych ciest. Pise sa tam, ze uvolnuje krce a stahuje cievy, tak si nie som ista, ze co to znaci v suvislosti s porodom.

maminab
autor
20. aug 2013

@melesmeles
@janzde
@lesana88
@valy
dakujem Vám za podelenie sa o skusenosti s čajom! 🙂

patkobo
20. aug 2013

ja som tiez pila, neviem ci pomohol, ale ani neublizil .. pre pitny rezim je to fajn, nakoniec som i ja mala sekciu, ale tento caj vraj pomaha i laktacii .. a to my sa uz uspesne dojcime 20mesiacov 🙂

podla mna nic nepokazis ked si ho kupis a budes pit .. je celkom chutny 🙂

simonkazga
20. aug 2013

tiež som ho pila od nejakého 35tt a vôbec nepomohol, po 12hodinách kontrakcií som bola stále len na 4-5prstov otvorená, nakoniec som porodila akútnou sekciou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre