Ahojte, pili ste niektora pred porodom alchemilku a aj caj z malinovych listov? Mozem obidva, ci radsej len alchemilku? Dakujem 🙂
@dominika126 super, dakujem, a teda len 1 salku alchemilky? Lebo mne ju poslala mamca a v lekarni jej povedali, ze si mam navarit 0.5litra s 2 sackami..takze stale mozem rano tie 2 sacky alchemilky a vecer si dat 1 malinu?
@najinka podľa mňa aj keď si dáš viac,neublíži to. Čítala som,že po týždni sa môže šálka pridávať,najprv jedna,ďalší týždeň dve,ďalší tri. Tak neviem. Ale ublížiť to neublíži určite, veď aj keď by sa detičky narodili skôr,už sme v norme 🙂
@dominika126 dakujem, tak vecer si dam este ten malinovy 😊
Nam na kurze odporucila 2 krat za den 3 lyzicky alchemilky a 2 malinika sypane caje to mali byt ale ak by ste chcela radsej skontrolujem ten pomer este to.mam.zapisane 🙂 a pila som poctivo a myslim ze pomohlo...plus este lanove semiacka som jedla ;)
@najinka rano pozriem a napisem 🙂 v pohode dost naozaj ani bolesti som silne nejake nemala noc som si v pohodke pozerala telku s muzom a rano mi uz prepichli vodu a potom sa trochu zosilili kontrakcie ale vobec sa mi nezdali hrozne...akurat som sa dost dotrhala to mi prislo horsie ako porod potom ale je pravda ze som ani necvicila s anibalom ani nic take 🤷♀️
@dominika126 prosim a naco to je dobre? pit tie cajiky 🙂?
@najinka pozrela.som to my sme pili 4 cajove lyzicky alchemilky plus 2 lyzicky malinika 🙂 spolu som to luhovala sypane caje a ja som zacinala 3 lyzicky alchemilky a za par dni som zvysila na 4 ale zase som pila skor tie cajiky ako vy 🙂 a plus kazdy den lyzicu lanovych semiacok rozdrvenych napr v smothie alebo tak ;) proste len ze maju byt cerstvo rozdrvene aby sa z nich tie prospesne latky uvolnili
Baby ja som poctivo pila alchemilku aj ostruzinu malinovu.porod dlhy 30 hodinovy s konteakciami kazdu minutu..tlacenie zdlhave museli mi tlacit brucho a dotrhana som bola..cize neviem ci to ma ucinky
@zuzanka2411 no to som prave pocut nechcela 😁 budem to skusat aj tak, vravim, aj keby nic, aspon psychicky mi to pomaha. A citala som vela pozitivnych skusenosti, tak to zrejme zavisi aj od inych veci, ako cely porod prebieha..
Tiež som to pila pred prvým pôrodom, ale nemyslím že by to nejako účinkovalo. Pred druhým pôrodom som už nič takéto nepraktizovala a ani neviem ako som porodila.
@bellabell tak vo vseobecnosti sa druhy a dalsie porody povazuju za jednoduchsie..mozno aj preto si to tak mala 🤷🏻♀️ ja sa proste idem nastavit pozitivne a budem si nahovarat, ze mi to pomoze, aspon mam pocit, ze sa nejak na to pripravujem, lebo doteraz som panikarila, ze porod za rohom a ja nic..😀
@najinka v mojom okololi malo malé % báb druhý pôrod ľahší, aj keď ja netvrdím, že to tak nemôže byt. Píšem len moju skúsenosť, ja som to konzultovala aj s lekárom, ktorý bol pri pôrode a vedel, že som to pila. Ale taktiež netvrdím, že ti to nemôže pomôcť, minimálne psychicky určite. Prajem teda rýchly a malo bolestný pôrod ✌️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@najinka dr.mi oba odporučila,jeden ráno, druhý večer 🙂 takže pijem aj aj