Ahojte baby pijete kávu v tehotenstve ? Nie každý deň ale sem tam si dám a aj čierny a zeleny čaj veľmi mi to chutí aj keď viem že tam je kofeín neviem si to odoprieť .doktorka povedala že to nevadí vy ste boli na tom ako ?
kavu som pila aj v tehotenstvach -2 denne a pila som aj pri kojeni
Ak Vám chutí, v pohode 🙂ale radšej nejakú kvalitnú,než sladké lattečka.u mňa bol prvý znak tehotenstva nechuť ku káve, potom mi už koncom tehotenstva nerobila problém☺️
Pila som aj pocas tehotenstva aj pocas dojcenia.
Vacsinou 2x denne presso. Hlavne nie “kavu” nescu a podbne s... to nie je kava 😉
Taktiez som pila kavu, sice iba jednu denne ale to kazdy den. Mne sam doktor povedal, ze mozem ale ze skor strojovu a nie nescu.
Ano denne.. Pred cez po tehotenstve.. Staaale 😂😂
Ja mam cele tehotenstvo problem s nizkym tlakom a pijem kavu na radu doktorky, max 2 salky denne, ale snazim sa len jednu.
mozes pit kavu, ale tak by som povedala, ze s mierou a nie 6 za den 🙂 ono aj zalezi samozrejme, ci pijes turka alebo nejake capucino ale bo velvetku napriklad
V druhom tehu od zaciatku kazdy den rano ako prve kava inak by som vracala a o bolesti hlavy ani nehovorim...teraz som 38tt a vsetko ok 😀 urcite mozes 2 slabe kavy za den...ja si davam len rano, ale sem tam dam aj poobede ked ma boli hlava
@manda13 Ja som bola pre tehotenstvom veľká kávičkárka, keď som otehotnela, tak mi môj gynekológ (nakoľko som mala od začiatku problémy s udržaním bábatka) povedal, že kávu áno ale slabučkú a max 1 denne. Iný lekár (ten, ktorý mi robil kyretáž - žiaľ, tehu skončilo potratom) mi na túto otázku odpovedal, že v prípade, že je tehotenstvo bezproblémové tak sú ok aj 2 šálky slabšej kávy denne ale akonáhle má žena problémy (u mňa slabšie, niekedy silnejšie krvácanie od samotného začiatku) tak radí úplne vynechať. Vravel niečo o vplyve kofeínu na kontrakcie, tj že v prípade rizikového tehotenstva môže spôsobiť kofeín kontrakcie, tj potrat. Ak máte tehu bez problémov, tak by som sa 1-2 šálok slabej kávičky nebála 🙂
Vraj to je lepšie si to neodopierať, len to obmedziť keď si na to bola pred tým zvyknutá 🙂 Ale samozrejme všetko s mierou
Ano. Celé tehotenstvo. A niekedy aj dve za deň. A úplne v pohode. A aj keď som kojila.
Prvé tri mesiace som nepila,potom 1 kávu denne. Gynekologicka povedala,že ak som na ňu bola zvyknutá pred tehotenstvom,môžem aj počas. Prvé tri mesiace som vôbec nemala chuť,potom mi stačila jedna denne
Ja pijem tiež kávu ale odkedy mám problém s dychanim tá neviem som 31tyzdni tehotná tak neviem a mám aj nízky tlak tak neviem malý ste problém tiež daktora
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tiez som pila kavu denne a to pri oboch tehotenstvach