Pili ste kávu počas tehotenstva ?

manda13
5. feb 2019

Ahojte baby pijete kávu v tehotenstve ? Nie každý deň ale sem tam si dám a aj čierny a zeleny čaj veľmi mi to chutí aj keď viem že tam je kofeín neviem si to odoprieť .doktorka povedala že to nevadí vy ste boli na tom ako ?

beky1813
5. feb 2019

Tiez som pila kavu denne a to pri oboch tehotenstvach

jasminet
5. feb 2019

kavu som pila aj v tehotenstvach -2 denne a pila som aj pri kojeni

melinnda
5. feb 2019

@manda13 ahoj ja si tiez dam kavu vacsinou kazdy den 😊 od zaciatku tehu. A vraj ani dve salky denne nevadia.

evelyn0303
5. feb 2019

Ak Vám chutí, v pohode 🙂ale radšej nejakú kvalitnú,než sladké lattečka.u mňa bol prvý znak tehotenstva nechuť ku káve, potom mi už koncom tehotenstva nerobila problém☺️

patrica8
5. feb 2019

Pila som aj pocas tehotenstva aj pocas dojcenia.
Vacsinou 2x denne presso. Hlavne nie “kavu” nescu a podbne s... to nie je kava 😉

simonkaa27
5. feb 2019

Taktiez som pila kavu, sice iba jednu denne ale to kazdy den. Mne sam doktor povedal, ze mozem ale ze skor strojovu a nie nescu.

hennyinnsbruck
5. feb 2019

Ano denne.. Pred cez po tehotenstve.. Staaale 😂😂

6myska
5. feb 2019

@manda13 ja by som ju veľmi rada pila, lebo často poobede v práci potrebujem prebudenie, ale nechutí mi a smrdí mi, keď si kolegyňa prinesie, tak otváram okná 😂 možno sa to postupne zlepší, sama som zvedavá 🙂

saskia_98
5. feb 2019

@manda13 cele tehotenstvo 3 kavy denne a ked nie kava tak zeleny čaj. Maly mi spinka od kedy sa narodil skoro nonstop a to uz ma 2 mesiace a mne sa od vtedy kava tak sprotivila že teraz ju nemozem ani citit. 😀

slniecko35
5. feb 2019

Ja mam cele tehotenstvo problem s nizkym tlakom a pijem kavu na radu doktorky, max 2 salky denne, ale snazim sa len jednu.

zanettsur
5. feb 2019

mozes pit kavu, ale tak by som povedala, ze s mierou a nie 6 za den 🙂 ono aj zalezi samozrejme, ci pijes turka alebo nejake capucino ale bo velvetku napriklad

lejka01
5. feb 2019

V druhom tehu od zaciatku kazdy den rano ako prve kava inak by som vracala a o bolesti hlavy ani nehovorim...teraz som 38tt a vsetko ok 😀 urcite mozes 2 slabe kavy za den...ja si davam len rano, ale sem tam dam aj poobede ked ma boli hlava

mima172
5. feb 2019

@manda13 Ja som bola pre tehotenstvom veľká kávičkárka, keď som otehotnela, tak mi môj gynekológ (nakoľko som mala od začiatku problémy s udržaním bábatka) povedal, že kávu áno ale slabučkú a max 1 denne. Iný lekár (ten, ktorý mi robil kyretáž - žiaľ, tehu skončilo potratom) mi na túto otázku odpovedal, že v prípade, že je tehotenstvo bezproblémové tak sú ok aj 2 šálky slabšej kávy denne ale akonáhle má žena problémy (u mňa slabšie, niekedy silnejšie krvácanie od samotného začiatku) tak radí úplne vynechať. Vravel niečo o vplyve kofeínu na kontrakcie, tj že v prípade rizikového tehotenstva môže spôsobiť kofeín kontrakcie, tj potrat. Ak máte tehu bez problémov, tak by som sa 1-2 šálok slabej kávičky nebála 🙂

svettii
5. feb 2019

Vraj to je lepšie si to neodopierať, len to obmedziť keď si na to bola pred tým zvyknutá 🙂 Ale samozrejme všetko s mierou

ketty251
5. feb 2019

Ano. Celé tehotenstvo. A niekedy aj dve za deň. A úplne v pohode. A aj keď som kojila.

amieima
5. feb 2019

Prvé tri mesiace som nepila,potom 1 kávu denne. Gynekologicka povedala,že ak som na ňu bola zvyknutá pred tehotenstvom,môžem aj počas. Prvé tri mesiace som vôbec nemala chuť,potom mi stačila jedna denne

romiada
5. feb 2019

@manda13 pila som 2x denne. Aj počas dojčenia.

evittam
5. feb 2019

@manda13 Pila a jedla som všetko co aj pred tehotenstvom, taktiež pocas dojčenia. Samozrejme okrem alkoholu. Pohár vina som si tiez dala kde-tu. Obe deti su zdravé a v poriadku.

janahunakova
11. jan 2021

Ja pijem tiež kávu ale odkedy mám problém s dychanim tá neviem som 31tyzdni tehotná tak neviem a mám aj nízky tlak tak neviem malý ste problém tiež daktora

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre