Pichanie v podbrušku v 31. týždni

nikol889988
15. nov 2020

baby mavate niektore take akoby pichnutie v pravej casto brucha ? ale take poriadne ... Dnes som to mala uz asi 6 krat od rana z nicoho nic take bodnutie riadne silne ale netrva to dlho len neviem ci je to ze mi tam nejak tlaci babo alebo sa roztahuje maternica alebo co. Na wc som dnes uz bola dva krat zapcha to nieje urcite .. Som 31tt ... neviem ci to riesit alebo nehat tak lebo lezim a je to ok ale sem tam sa az zlaknem

evuska135
15. nov 2020

@nikol889988 kludne babo moze tlacit. Nestresuj sa nejako. Mna cele tehu niekde bolelo, pichalo 😀 dokonca aj tak ze som nevedela zist dole z postele 🙈

emuska72
15. nov 2020

@nikol889988 ja som v 19tt a už 4 deň mám to pichanie v pravej strane brucha ale až tak, že ani chodiť neviem alebo sa narovnať alebo pretočiť, nič. Bola som s tým u lekára tak všetko ok a povedal, že je to sval pri rozťahovani maternice. Ale prestrasilo ma to neskutočne 😱🙂 ešte aj na dotyk ma to miesto bolí.

annnna18
18. nov 2020

@emuska72 ja mam presne toto iste na pravej strane🙄 dokonca tiez to citim aj na dotyk a v ktorej casti brucha ta to boli? Lebo mna nie v podbrusku ale ako keby pod rebrami skratka je to tak vyssie preto mam z toho cudny pocit 😑

emuska72
18. nov 2020

@annnna18 hm, ja to mám tak o trošilinku vyššie ako je bedrová kosť. Dnes už mne je lepšie, stále to zabolí keď sa prudko postavím alebo niečo také ale už aspoň viem chodiť 🤦‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre