Ahojte baby 🙂 chcela som sa vás spýtať, či máte niektorá podobný problém, alebo ste sa s tým už stretli. Som v 37tt a posledné dni pociťujem strašnú pichľavú až bodavú bolesť pri rebrách. Pri nadychovaní to bolí najviac. Malý je už otočený hlavičkou dole. Tak teraz neviem, či to môže byť tým, že má málo miesta a naťahuje sa mi brucho alebo ako to inak nazvať 😏
Mňa tiež malá tlačila, vždy na jednom mieste. Ale väčšinou, keď som ju šťuchla, zmenila polohu a prešlo to. Bolo to nepríjemné, ale vedela som to zniesť. Kolegyňa to neznášala vôbec dobre... Plakala od bolesti, aj chodievala na pohotovosť, ale vždy ju poslali domov s tým, že jej nijako nepomôžu, že to musí len vydržať. Skús malého tiež nejako potlačiť, aby sa stiahol 😁 prípadne si musíš nájsť polohu, kde to bude znesitelnejšie. Nič iné nepomôže.
@nikita34 no bud ta moze maly tlacit, alebo tym ako sa poposuvali organy, tak ti tlacia na nejaky hrudny stavec a nerv a odtial ti to vystreluje. Mozes skusit guajacuran, je to spazmolytikum a volne dostupne, ak je to od chrbtice, malo by to povolit. Alebo najdi fyzioterapeuta, ktory ma skusenosti s tehu babami. On vie, ked osaha chrbticu, odkial to ide, zazraky asi neurobi, ale moze ti ukazat cviky na uvolnenie a spravit makke techniky, iba v hrudnej oblasti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikita34 obcas som to mala a bolo to ked som bola asi pre neho v zlej polohe....alebo on bol v zlej polohe.....neviem....každopádne keď sa pomrvil tak to prešlo vzdy