Ahojte tehulky a mamicky som v 37+3 tt. A picha ma v lavom boku,boli ma pod bruskom ako keby som mala dostat menstruaciu.Moze ist o porod?Tak skoro?
ahoj erikasofiina, neboj sa, este sa nejedna o porod, pichanie v lavom boku aj bolesti pod bruskom som mala aj ja, zhruba v takom tyzdni ako si ty, porod sa spusta vacsinou bolestami v krizoch, ale takymi, ze su v kuse, neprestavaju, su neprijemne, az take, ze si ich musis nechat masirovat, tazko chodis, nevies lezat ... mna to takto drzalo dva dni... bolesti, take ako menstruacne nastupia az po tychto a to uz v den porodu, aspon takto som to mala ja
Krize ma bolia kazdy den.Kontrakcie nie su pravidelne ale velmi bolestive.Mam rizikove tehotenstvo pretoze mam nizky krvny tlak 80g/l/ gyn.mi vravela ze mi hrozi ked porodim ze mi budu musiet davat krv tak mm trocu strach.Inak dakujem za odpovede 🙂
@erikasofiina drzim ti teda silno palce 🙂
@petula1979 dakujem vsetko uz preslo len tie krize bolia strasne:-/
@erikasofiina ked sa mi spustal porod bolest krizov som mala taku, ze bola non-stop od rana do vecera, noci... bolesti boli hrozne neznesitelne, obcas som az plakala, to mi ich uz moj manzel masiroval ☹ inak pred priblizne 2 tyzdne som mala bolesti krizov, ale tie boli od rana zhruba do obeda, ale omnoho slabsia bolest a potom to preslo, mozno to bolo aj z vahy babetka v brusku...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@erikasofiina kontrakcie pocitujes ako stvrdnutie brucha v pravidelnych casovych intervaloch...toto su zrejme poslíčkovia