Ahojte dievčatá. Som 35-2tt.vcera sa mi podarilo nešťastnou náhodou padnúť. Bruško som si neudrela teda aspoň dúfam. Samozrejme, že som hneď išla k lekárovi, urobil sono a vravel, že je všetko ok. Ale aj tak stále nad tým premýšľam, či nakoniec všetko dobre dopadne. Ci bude babo ok. Mali ste niektorá podobnú skúsenosť. Ďakujem.
Ja som spadla v cca 33tt odpadla som v obchode a všetko bolo v poriadku lekár urobil sono prišla som ešte na druhý deň na kontrolu a ok 🙂
Ďakujem Vám za odpovede. Babo v brušku cítim ale aj tak čakám netrpezlivo na ďalší pohyb. Snáď to už dotiahnem do úspešného konca.
Joj to poznam ja som nestastnr spadla v 38 tyzdni tak som sa zlakla ze som ani malu necitili strasne kontrakcie volali sanitku tlak 150 na 110 cukor 10 a kontrakcie neskutocne tym padom mu aj skorej urobili sc mala sa narodila o 2 tyzdne skorej
mala som kolegynu, ktora padla na brusko v 8m zo schodov.. babatku sa nic nestalo, narodilo sa zdrave a v termine.. neboj, ked ta skontrolovali, urcite je vsetko ok..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak by sa niečo akútne stalo, včera by to lekár zistil. Ďalej budete v starostlivosti a chodiť na poradne, tak ak by naozaj niečo bolo, verím že by sa to odhalilo včas. Ale nemusíte mať strach. Pokiaľ nemáte bolesti, nekrvácate, netvrdne intenzívne bruško, neodteká plodová voda, dieťatko sa hýbe, malo by to byť OK!!! Dieťa má okolo seba airbag.. plodový obal a ten vie stlmiť nárazy. 🙂 Držím prsty, nech ste obaja Ok!! 🙂