Ahojte už zo 2-3 dni cítim taký tlak akoby tam dole a pichanie pocit akoby ma zvnútra kopalo babo tak že mám niekedy pocit že vyjde von 😀 je to normálne ? Som 31 týždeň cca
@nin12345 áno bola som pred 11 dňami na kontrole tak bolo všetko v pohode ale posledné dni sa mi to deje častejšie preto ma to vystrašilo je to dosť nepríjemne bojím sa že sa otváram že porodim predčasne alebo čo mám v hlave sprostosti
@misulkasikulka nieee nestrachuj sa hlavne.. mne sa to tiez dialo dlho dlho az do porodu a porodila som az tyzden po termine nakoniec.
@nin12345 ďakujem za odpoveď som kludnejsia
@misulkasikulka aj ja som si myslela,že za tak otváram. Neotvarala som sa.
No ja som tiež cítila tlak a výsledok…krátky krčok, na ktorý tlači hlavička malého, čiže ležať a ležať. Keď sa niečo nezdá, radšej ísť
Presne toto iste mám aj ja som v 32 tt a niekedy mám pocit ze kazdu chvíľku zo mňa niečo vypadne potom mám bolesti v pošve a všelijaké iné pichanie bolesti kŕče ale naposledy krčok 38 mm budúci týždeň stredu mám poradňu tak som zvedavá
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@misulkasikulka tieto pichy som mala aj ja.. velmi neprijemne. Vysledky mas v poho? Mne sa predcasne skracoval krcok