Ahojte baby. Prosim Vas ake mate skusenosti s otacanim drobca v brusku po 30tt, resp po 32tt.? Dnes som bola na sono a mala je otocena KP. Podla poslednej menzes som v 30+4tt, ale podla kazdeho sona je mala p 2tt vacsia. Ja som si termin tipla, kedze som mala nepravidelny cyklus. A mala vazi 2070g, co zodpoveda skor tomu 32+4. Kazdopadne, otacali sa vase deti este v tomto termine, alebo uz zostali skor v porodnej polohe?
neotocil sa do 38tt a siel sekciou... on sa celkovo malo hybal 🙂)) za to teraz.. :D
nase skvrna sa otocilo v 33 tt. a mam zname, ktorym sa otocili deti este neskor, je to individualne.
môj je tiež stále KP, už mám vybavené predoperačné vyšetrenia kvôli sekcii. lekári tvrdia že už by bol zázrak aby sa otočil, má málo miesta a nesprávnu polohu pre otočenie.
No ja Ti neviem ... ja som cca 33tt a moje malé bolo na poslednej poradni otočené správne, no nie raz som už odvtedy pocítila, že sa otočilo KP... Dúfam, že sa vyhnem sekcii.... 🙂
mne sa otocila okolo 35 tyzdna
Moja sa otocila v 38. tyzdni a mala vtedy uz cca 3kg. 🙂 Uz som mala termin na cisarsky a vsetci boli presvedceni, ze sa neotoci, pretoze nema miesto a ze vraj deti sa uz v poslednych tyzdnoch neotacaju. 😝
Moje babo sa otocilo v 41. tyzdni, uz som bola takmer prijata na planovanu sekciu, urobili mi este kontrolne sono a .... poslali ma domov, potom sa babo narodilo prirodzenym sposobom, vaha 3050/50cm
Podla sona malo mat o takmer pol kg viac
Moja dcerka sa neotocila od siedmeho mesiaca a sla som na sekciu... skusala som vselico, nic nezabralo. Dcerka bola taky drobcek, 2210 g ked sa narodila, ale mala som minibrusko, tak vela miesta na pohyb nemala, aj napriek tomu, ze bola taka drobna.
lekarka mi povedala, ze viacrodickam sa dieta moze otocit aj az v 38 tyzdni, ze to nie je neobvykle
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@evitka83 moj sa otocil este aj den pred cisarskym