Ahoj ženuški, prosím vás, som v 9. mesjaci a sme s manželom na dovolenke. Mislite že bábätku uškodí slnko, ak sme pod železnou konštrukcjou? Nie je prekritá, prenikne to slnko aj k babatku? Alebo sa môžem opaľovať? Chcela bi som biť hneda skvor ako sa narody. Ďakujem za radi
šme še pobavili 😂
A v ktorej krajine to porodiš?
Vymýšľať si takéto témy, to už musí byť aká diagnóza??
P.S. nepreháňajte to s tou zlou gramatikou, je to už veľmi neuveriteľné.
Určite by som sa neopalovala. Koza je veľmi citlivá, môžeš na to doplatiť. Ja som bola v 7 mom mesiaci, stále pod klobúkom a v ľahkom oblečeni a aj tak sa mi porobili neskutočne pigmentové škvrny. Kvôli tomu, že chces byť hnedá 3 mesiace, môžeš mať trvalé dôsledky do konca života.
@margareta8712 a preco chces rodit opalena?Nieje to jedno?
@hipuska prosim ta, neziv trola.
Kľudne sa opaľuj, ale nezabudni po opaľovaní natrieť seba aj bábätko mliekom po opaľovaný, ok? Všetko bude ok, neboj. 😉
Pozor,aby sa ty cernosko nenarodyl🤭
Ja som sa 4 dni pred pôrodom opaľovala. Jasne že som to potom ľutovala . Bruško mi extrémne chytilo. Druhýkrát by som tu chybu neurobila 😀
@margareta8712 tak toto je veľmi okato založená vymyslená diskusia.. Tá gramatika akožeee.. Veď je krásne počasie, prečo nejdeš von ale vymýšľaš si tu trápne témy? Chceš byť asi moc populárny 🤑
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@margareta8712 Tebe uz asi uskodilo.