Odteká mi zátka?

lili1997
23. nov 2020

Dobré ránko chcem sa opýtať skúsených mamičiek na hlienovu zátku, samozrejme čítala som otom veľa 🙂 ale aj tak sa chcem pre istotu opýtať.. Dnes mam termín a večer ma pobolievalo trosku bruško a na vložke som mala slabý výtok a troškou ružovou krvov sem tam som sa zobudila nato ako keby niečo zomna tečie ale bolo toho len malinko dočítala som sa ze takto môže odtekat aj plodva voda a môže byť aj naružovelkasta 🤔..nemam zatiaľ žiadne iné bolesti, mam čakať alebo ísť pre istotu k Dr. ?ďakujem 🙏🏼

anjelicek26
23. nov 2020

Tak asi sa rozbieha porod, mas termin, jemnucke spinenie, na co chces ist k lekarovi? Ved vies, co to je..pockaj, kym praskne voda alebo sa rozbehnu poriadne kontrakcie.. V nemocnici nie je ziaden boh vie aky komfort a mozes tam byt aj dva dni kym porodis, keby ides teraz uz ta nepustia tym padom... Ja by som ostala doma v teplucku a upozornila manzela, ze sa to asi rozbieha, nech je pripraveny..

lili1997
autor
23. nov 2020

@anjelicek26 ako ja nechcem ísť len mam strach ako prvorodička no pochopiteľne.. Preto sa pýtam vás skúsenejších žien 😊

anjelicek26
23. nov 2020

@lili1997 kazdej zacina porod inak, toto tazko... mne zatka odisla vedome len pri poslednom dietati, pri prvom rupla proste voda a o 4h bola na svete, druhe dva razy nic, dokonca vodu praskal lekar asi 2 kontrakcie pred tym, nez vysla hlavicka aby uvolnil tlak, pri najmladsej odisla zatka dva tyzdne pred porodom... neda sa na toto spolahnut, ako to bolo u inych. Drzim velmi palce, nech mas lahky porod.

lili1997
autor
23. nov 2020

@anjelicek26 no budem čakať a uvidím 🙂 ďakujem🙏🏼

luciannka83
23. nov 2020

Ja drzim palce, nech to ide rychlo😊

lili1997
autor
23. nov 2020

@luciannka83 ďakujem veľmi pekne 💪🏼😊

ivka21
23. nov 2020

No voda môže odtekat postupne vzala by som vložku z tou tekutinou (zistia podľa toho či je to plodová voda) a išla na pohotovosť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre