Odišla mi hlienová zátka a všimla som si zápach

evkakozickova
31. okt 2020

Baby včera asi o 16:00 mi odišla hlienova zátka, mám pocit že odchádza postupne ale všimla som si že zapácha,tak ináč nikdy som tento pach u seba nezacitila. Prvý krát to nebolo veľké množstvo a potom som to znovu mala na vložke, malý ste to niektorá takto? V prvom tehotenstve som to nespozorovala...dali mi vyvolávačku 3 dní pred termínom, teraz mám ísť pondelok. Bolestí nemám ani plodová voda mi zatiaľ neodteka. Od včera som v strachu čo ak to dnes na mňa príde a muž je v práci ach, dúfam že vydržíme.

mima1
31. okt 2020

Tazko povedat... ani ja som pri prvom nemala nic a pri druhom par dni pred porodom postupne po troske. V den porodu a ani dve a pol hodinky pred porodom som nemala ani len tusenie ze budem rodit. Prislo to uplne rychlo

maaji
31. okt 2020

@evkakozickova ahoj ja som to tak mala o pol noci mi odišla hlienova zátka, no a potom slabé bolestí pod bruško a kríže ,trvalo to asi takto 3hod ,
Potom som išla do nemocnice a tam zas celi deň v bolestiach a ta zatka zo mňa stale odtiekala, moja rada pokim nemáš riadne bolestí a necitis sa ešte nato tak jasné že vydržiš.

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@maaji no zatiaľ cítim že má strašne tlačí už ale to som cítila aj štvrtok večer,od kedy má doktor prezeral zo spodu som mala taký do ružová výtok ale tak pripisovala som to k tomu keďže prvý krát ma takto prezeral. Bolestí zatiaľ nemám iba tvrdnutie bruška.

mima1
31. okt 2020

Urcite by som do nemocnice nesla fakt kym nemas dake kontrakcie. Kolko mas do terminu este?

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@mima1 do termínu mám ešte jeden deň.

mima1
31. okt 2020

Ja som rodila den po termine. Prveho tiez vyvolavali. Tak muza nachystaj nech caka ked tak🙂aby stihol dobehnut.

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@mima1 no šak toto a dnes je v práci do šiestej,ide potom rovno na testy. Modlím sa nech vydržíme, strašne sa bojím.

mima1
31. okt 2020

To vydrzis neboj. ✊

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@mima1 len si neviem vysvetliť ten zápach, hovorím nikdy som ho u seba nezacitila zátka stále odchádza,je to také ako výtok ale zapáchajúci.

ankare
31. okt 2020

@evkakozickova ano, zatka odchadza postupne. Mozno je s primesou krvi, preto zapacha. Mne pri oboch tehotenstvach odisla asi 2 tyzdne pred porodom.
Mimochodom... Druhy porod bol oveľa lepsi a rychlejsi nez prvy, tak sa neboj. Držím palce! ❤️

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@ankare ale až takto to môže zapáchať ? Neviem to prirovnať k ničomu, krv som už nevidela teraz je skôr taký do žltá.

mimkao
31. okt 2020

@evkakozickova A nemôže to byť zmes zátky a výtoku? Nemala si pozitívny ster n a streptokoka?
Mne zátka odišla už zhruba pred dvoma týždňami a stále som neporodila.
Ale moja bola úplne číra, len nenormálne hustá. A bola úplne bez vône.

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@mimkao mala som negatívni no dúfam že to nieje nejaká infekcia alebo niečo,ach. 😔 A môže byť že je to zátka s výtokom.

mima1
31. okt 2020

Som sa musela vratit... este sa nic nedeje?

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@mima1 zatiaľ nie pohoda 😁 ale tak zato celý deň mi odchádzala aj s výtokom. Uvidíme, možno ešte deň hádam vydrží... ešte test si musím ísť dať urobiť ale tak muž je negatívni.

mima1
31. okt 2020

Porodis aj bez testu 😂
Boze ked si spomeniem ako som 5mesiacov nazad bola cakajuca😂 este ze som nemusela mat test

zuzada29
31. okt 2020

mne pri druhom porode odisla zatka a porodila som hned v ten den s tym, ze den predtym som bola na sono a doktorka povedala ze este nic, ze este je vysoko. A bol vysoko aj pocas cakania na porod a cakali len na to kym zide nizsie. drzim palce

evkakozickova
autor
31. okt 2020

@mima1 no hej len neviem či potom nebudem mať problém že nemám test...🙃

mima1
31. okt 2020

Podla mna nie. Ak to nema nemocnica dako urcene. Viem ze su nemocnice kde robia test na prijme ked pride rodiaca zena uz.
@zuzada29 Ja som tiez den pred porodom ze noooo to vobec nevyzera na porod 😂😂 dalsi den vecer to prislo a za necele dve a pol hod od prvej kontrakcie. Doma som cakala hodinku a za dalsiu uz som mala po

moni333
1. nov 2020

@evkakozickova mne odišla hlienova zátka týždeň pred pôrodom .... 🙂 držím palce, nech je pôrod čo najmenej bolestivý 🍀🍀

lilien23
21. nov 2020

@mimkao to husté číre je tiež zátka? Týždeň a 2 týždne dozadu som to mala na vložke, bolo toho veľa, priesvitné a veľmi husté, ako lepidlo až .... myslela som že zátka je s prímesou krvy alebo take čosi .....

mimkao
21. nov 2020

@lilien23 Áno. Zátka. Nemusí byť vždy s prímesou krvi.

lilien23
21. nov 2020

@mimkao hmmmm tak sa telo pripravuje, veď raz to prísť musí .... predsa mi začal 40tt

mima1
21. nov 2020

@lilien23 nemusi byt krv vzdy. Mne odchadzala teraz pri druhom niekedy cire niekedy do zlta a krv som nemala. Az asi hodinu a pol pred porodom som mala aj krv

mimkao
21. nov 2020

@lilien23 tiež mám do pôrodu 4-5 dní, zátka číra odišla už dávnejšie a dnes taká redšia s trošičkou krvi. Tak uvidím.

lilien23
22. nov 2020

@mimkao v každom prípade držím palce nech to máte čím skôr za sebou .... dúfam že aj u nás to bude do konca mesiaca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre