Ahojte chcem sa Vás opýtať od kedy ste chodili do na poradne do nemocnice v ktorej budete rodiť... Mám taký pocit že môj doktor to naťahuje lebo som odmietla rodiť pri ňom... termín mam 8.9 a on mi dal u neho poradňu 14.8 a povedal mi že 2x sa určite ešte uvidíme keď som sa ho spýtala kedy pôjdem na nemocnicu... čo mám robiť dievčatá? Prvého som porodila o 2tyzdne skôr cisárskym aj teraz mi treba vybavovať predoperacne dohodnúť sa na cisárskom a som zbytočne v strese či to vôbec stihnem vybaviť všetko... Mám právo prísť na poradnu o týždeň skôr a požiadať o papiere aby som sa mohla ísť zapísať do nemocnice. Ďakujem za rady
ja som nechodila vobec do nemocnice. az do konca iba k mojmu gynekologovi.
az teraz citam, ze ides sekciou. no neviem co urobit lebo do nemocky potrebujes asi nejake papiere. neviem ci to bez toho pojde.
Ja som išla až v 39. Týždni do nemocnice na kontrolu, dovtedy som bola u môjho gynekologa
Pri prvom to bolo od 38.tt
tak skusit mozes. skus povedat, ze uz si chces objednat sekciu a predoperacne vysetrenia, lebo vsade su cakacie doby
V ZA až po termíne, dovtedy k svojmu gynekológovi. Ale šla som prirodzene
Ja som chodila tuším od 34-35 ale chod do nemocnice zober si tehotenskú knižku a uvidíš čo ti tam povedia , ved aj tam sa vypisujú papiere a ktovie či od tvojho doktora bude niečo treba
Ďakujem dievčatá pôjdem sa tam zajtra opýtať priamo
Chod rovno do nemocnice, povedz, o co ide a uvidíš. Lebo k plánovanej sekcii potrebuješ aj papiere od gynekologa. Ale najlepšie ti asi poradia priamo v konkrétej nemocnici
@jaskolka no veď ja im to vysvetlím, od začiatku mi hovoril že u nás v meste mi sekciu neurobia že ak chcem môžem si zazmluvnit jeho za 300e a 50km ďalej v inom meste tak som povedala že si to rozmyslím a bola som sa opýtať u nás v nemocnici kde mi vzhľadom na predošlý pôrod a komplikácie pri ňom rovno povedal primár že v tomto prípade by nemal byť problém so sekciou že keď ma pošle môj gyn do nemocnice tak sa dohodneme. No a na poradni som mu oznámila teda že budem rodiť v tomto meste preto a preto začal mi hovoriť že no aj inej jeho pacientke sľúbili mat sekciu a dopadlo to veľmi zle a keď hovorí veľmi tak myslí naozaj zle. Na ďalšej sa ma pýtal zas že kde teda idem rodiť vravim ze tu tak ako som vám povedala a že no už ako myslíte... a teraz keď mi povedal že 14.8 a dva krát sa ešte uvidíme tak to bol pre mňa strop...
Pôjdem zajtra zrána do nemocnice a uvidím no čo mi tam povedia, čo mi od neho treba...
Tak kedze je to asi sekcia bez oficialnej indikacie, tak on ti nema aky papier (odporucanie) dat. Niektore zeny ani nechodia do nemocnice na kontroly, takze tam idu prvykrat az ked rodia, co ale v tvojom pripade nie je vhodne. Takze urcite chod zasa za primarom a dohodni sa s nim rovno na termine sekcie. Daj vediet, ako pochodis, drzim palce, nech sa dohodnete k spokojnosti 🙂
@anavixy ďakujem pekne. Zajtra ozvem ako to dopadlo 🙂
Moja dr. Posiela do nemocnice od 37tt až, mam termin 7.9 a do nemocnice by som mala zacat chodit od 17.8 (co je ale vikend, takze ked bude vsetko ok tak niekedy v tom tyzdni)🙂
Takže primár ma dovolenku od dnes 2tyzdne :D Takže pôjdem na poradňu o týždeň skôr ako som plánovala a vyžiadam si od neho papiere
Ja mam termín 29.8 a 31.7. Mam prvú poradňu v nemocnici
Tak to je isto divné a nejak to naťahuje, ja mám termín 30.8., teraz v stredu mám poslednú poradňu čo budem 35+5. a potom už že sa mám objednat do nemocnice
No veď to že to je divné, no čo už dáko to pri ňom len dobojovať mi ostáva...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
chod priamo do nemocnice, tam im povedz o čo ide, zaplat si lekara pri ktorom chceš rodit a máš vybavené
a tohto by som čo najskôr zmenila