Ahojte, aky je vas obvod brucha v tehotenstve? Zaujima ma to len tak, nehladajte za tym nic zle 😊. Ja som momentalne v 34 tyzdni tehotenstva a mam cez pupok 96 cm. Pred tehotenstvom som mala 73 cez pupok.
@jaskolka Ved ja nerobim statistiku 😆. Pisala som, ze sa zo zaujimavosti pytam. Ak nemas co k mojej teme, nepis, dakujem
pozrela som si svoje miery, ktore som si zapisovala vzdy v 1. den v mesiaci, na zaciatku 3. trimestra som mala 96cm a max pred porodom 101cm
Haha aj ja som merala v tehotenstve 😂😂😂tiež som prišla k 100 vke..
Veď ja som ti písala k téme. Jedna môže mať 80,druha 120...co v mojej odpovedí nebolo k téme? To, že je to individuálne? Alebo ze každá žena má iné brucho?
A myslím, že keď dáš otázku na verejné fórum, aj ti hocikto môže verejné odpísať.
@jaskolka To aj clovek s IQ nizsim vie, ze u kazdej zeny to je ine. Prave preto ma zaujima, ako to maju ine zienky. Opakujem ja nerobim statistiku, ale pytam sa zo zaujimavosti. Takze tvoje komentare su riadne od veci.
Ešte raz, na verejné fórum ti môže hocikto napísať hocičo. Teda aj svoj názor a nemôžeš za to nadávať, urážať ani sa hnevať. Ja som tvoju otázku pochopila, že sa pýtaš všeobecne, a tak som ti aj odpovedala. Bud prosím taka dobra a vynechaj narážky na "komentáre od veci". Nepísala si v prvom príspevku, že si praješ výlučne a len odpovede od žien, aké sa merali. Čiže to predpokladá odpovede od hociktorych žien ci dokonca mužov.
Ja som mala v 33tt 103cm a 38tt 105cm
Maly sa narodil 3040g 🙂
@jaskolka Nazov temy, obvod brucha cez pupok v tehotenstve, a ty si pochopila, ze to mozu aj muzi chapat, ze chcem obvod cez pupok od nich 😆😆😆. Prosim ta, ty mi uz nenic temu, lebo mas problem s porozumenim pisaneho textu. Zienky tu pekne pisu obvody svojich brusiek. Iba ty tu pises od veci.
Nuž už len z princípu ti píšem. Muž kľudne ti mohol napísať to, čo trebárs ja, že je to prísne individuálne. Trebárs gynekológ, porodnik sa mohol vyjadriť.Mame tu aj mužov, a možno aj lekárov, to nikdy nevieš. Treba sa vyjadriť potom jasne, ze chceš len a len ženy, čo si brucho merali. Nikde si to uvedené v prvom článku nemala. Už sa rozumieme? Lebo ja som to pochopila tak, ako to píšem. Ze ta to rozčuľuje, a "kazí tému" nuž to bohužiaľ nie je moja chyba.
Nuž presne si sa vyjadrila, ale asi o sebe. Urazas ma bez dôvodu.Ja som pochopila tému takto, slušne som sa vyjadrila a ty si začala s narazkami, výčitkami a urazkami.
@jaskolka Vyjadrila som sa o tebe. Viac na teba nereagujem. A bud tak laskava, a viac mi nepis. Snad tomuto textu si pochopila. Dakujem
Veľmi sa, ti ospravedlňujem, že som ti "pokazila" tému a pochopila ju po svojom.. Zatiaľ mi každý anonym odpovedal normálne a slušne, ale bohužiaľ, aj také osoby, ako ty sa nájdu. Ja ta neurazam, ty mňa áno. A to svedčí o niečom...minimálne o úrovni.
v 32tt som mala 115cm.
Som 37tt a mam 97cm pred tehotenstvom to bolo 57cm.
Ja som mala pred tehotenstvom tolko kolko ty a teraz mi bezi 39. tyzden a mam uz cez mesiac a pol 105 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Závisi to od brucha a ako iste vieš, to je u každej ženy iné, u jednej väčšie a inej menšie. Čiže obvod brucha je úplne individuálny