Žienky co Vam pomáha na nízky tlak v tehotenstve pls? Dnes som už omdlela na par sekúnd z toho. ešteže bol manžel vedľa mňa :/ mala som 80/64 a tep 94.. Mam to len ako som tehotná.. Kávu si dávam kúsok Coca Coly, ale čo ešte 🙏bojím s a keď budem sama doma aby sa mi to nestalo. Dakujem
@romikk22 ja som na tom podobne. Ja som mala aj pred tehotenstvom nizky tlak, ale teraz to je extrem. Ale najhorsie na tom je, ze mne nic nie je, necitim, ze ma nizky tlak. Len si meriam kazdy den, a preto viem. Napr minule extrem 77/54. Mne pomoze len pit vela vody, plus vylozit nihy vyssie a tiez niekedy cola. Musim vydrzat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@romikk22 ahoj, ja dlhé roky bojujem s nízkym tlakom. Treba piť veľa vody, existujú cviky (napr.v klaku na zemi hlavu oprieť čelom o podložku a vydržať tak chvíľu). Ide o to, aby bola hlava nižšie ako zvyšok tela kvôli prekrveniu. Ked budeš cítiš, že ti je zle, zniz ťažisko (cupni si, sadni, najlepšie lahnut si), nohy vyloz vyššie. Ale vo všeobecnosti- veľa tekutiny, studený vzduch a lah. Držím palce..